ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Οι προτάσεις του Χήνα στην ΠΑΕ ΑΕΚ,

Ο Κυριάκος Χήνας ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΚ με αρμοδιότητες στις κοινωνικές δραστηριότητες της ομάδας, κατέθεσε στον Σταύρο Αδαμίδη πριν λίγες ημέρες ένα 8σελιδο υπόμνημα. Σε αυτό περιλαμβάνονται οι προτάσεις του Χήνα (τις αποκαλύψαμε χθες) για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα για το συμφέρον της Ενωσης και την προβολή της. Σήμερα το aek365.gr δημοσιεύει μέρος του 8σελιδου υπομνήματος που έχει στα χέρια του ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ με τα κυριότερα σημεία του.

* «Να συγκληθεί Πανενωσίτικο Συνέδριο με συγκεκριμένη ατζέντα για τις εισηγήσεις των συνέδρων και γνήσια αντιπροσωπευτική συμμετοχή φιλάθλων -οπαδών -βετεράνων -αθλητών. Μέσα από το προσυνεδριακό διάλογο στα ΜΜΕ, η ΑΕΚ πρωταγωνιστεί στην επικαιρότητα ενώ μέσα από την μαζική διαβούλευση του συνεδρίου επαναπροσδιορίζονται στόχοι, αξιολογούνται ποιότητες των στελεχών, επικυρώνονται θέσεις».

* «Να αξιοποιήσουμε κάθε Ενωσίτη που είναι αντικειμενικά ικανός να συνδράμει στο κοινό αγαθό και έχει την ανιδιοτελή επιθυμία να συστρατευθεί. Έχουμε άραγε την πολυτέλεια να αγνοήσουμε το βαρυσήμαντο κύρος και την άνετη πρόσβαση στα ΜΜΕ ενός Νίκου Κιάου, το ζείδωρο εύρος διανοητών καλλιτεχνών όπως οι Γιάννης Βούρος, Παντελής Θαλασσινός, Αντώνης Καφετζόπουλος, Ο Θοδωρής Γκόνης, τη σφριγηλή δυναμική πολιτικών όπως ο Φώτης Κουβέλης , Θόδωρος Κασσίμης, τα ποιοτικά ανακλαστικά ενός Σωτήρη Κακίση, ενός Νίκου Μαυρομάτη, ενός Χριστόφορου Ζαραλίκου, ενός Ντίνου Αντωνάκη, ενός Παύλου Κοντογιαννίδη, ενός Νότη Μαυρουδή. Να προσθέσω και τη χρόνια επονείδιστη αγνωμοσύνη μας προς τον Φαίδων Κωνσταντουδάκη».

* «Να συσταθεί 15μελης επιτροπή φιλάθλων με στόχο τη μελέτη και την διαμόρφωση ακριβούς πρότασης για ένα Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ. Με αξιόλογη αισθητική του χώρου και προσιτό εισιτήριο εισόδου ανατροφοδοτεί την υπερηφάνεια του οπαδού. Η προτεινόμενη επιτροπή θα αναζητήσει τον προσήκοντα χώρο, θα συγκεντρώσει το απαραίτητο υλικό των εκθεμάτων και τελικά το Δ.Σ. της ΠΑΕ θα αξιολογήσει τα ρεαλιστικά δεδομένα της υλοποίησης».

* «Στις καλόπιστες επιφυλάξεις για τα χρήματα και τα πρόσωπα που θα απαιτηθούν για την υλοποίηση όλων αυτών των δραστηριοτήτων βεβαιώνουμε ότι η ΠΑΕ δεν θα επιβαρύνεται με δαπάνη ούτε ενός ευρώ, ενώ για τα πρόσωπα είναι ευδιάκριτο ότι θα προσφέρουν εθελοντικά όχι μόνον ογδόντα επτά που καταγράφονται στον προηγηθέντα σχεδιασμό αλλά πολλαπλάσιοι που έχουν καμάρι τους να υπηρετήσουν αφιλοκερδώς με ενεργό συμμετοχή αυτό που συγκινεί την ψυχή τους. Κατανοητή θα ήταν η δυσφορία ότι όλα αυτά ηχούν όμορφα αλλά η δεινή θέση της ΑΕΚ επιβάλλει άλλες προτεραιότητες.

Τίποτε δεν εμποδίζει όμως να εκτυλίσσονται αυτά παράλληλα με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι τροφοδοτούν μια ευνοϊκή δυναμική για το όνομα της ομάδας στην κοινωνία με όλα τα συμβολικά σημαινόμενα μιας τέτοιας αύρας. Αξιότιμε κύριε πρόεδρο σε τέτοιες αιχμηρές περιστάσεις η ΑΕΚ ή ανοίγεται στις μάζες και έτσι ανοίγει δρόμους διεύρυνσης ή κλείνεται σε μια ιακωβινική εσωστρέφεια και κλείνει τις προοπτικές της. Σας καλώ να μην αδρανήσετε μπροστά στην ιστορική ευκαιρία να μετασχηματίσετε την ΑΕΚ μας σε ισορροπία δύναμης πολλών κοινωνικών ομάδων αντί να δομείται ως συμβιβασμός ισχύος ενός εξουσιαστικού μπλοκ».

aek365.gr