ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Ηρθε... αισιόδοξος!

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (5/3) ο Σταύρος Αδαμίδης. Μάλιστα, ο εν δυνάμει πρόεδρος της ΑΕΚ σκοπεύει να κατευθυνθεί οδικώς στη Λάρισα μαζί με τους συνεργάτες του για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την ΑΕΛ (6/3, 19:00, Novasports 1) για την 25η αγωνιστική.
Ο 36χρονος δικηγόρος μετά τις νέες υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις που πήρε από τους μετόχους πως θα υπογράψουν επιτέλους το συμφωνητικό δεν κρύβει την αισιοδοξία του πως επιτέλους από εν δυνάμει θα γίνει εν ενεργεία πρόεδρος. Μια εξέλιξη που αναμένεται για περισσότερο από δύο μήνες.
Πάντως, όλα δείχνουν πως αν δεν υπάρξει νέα ανατροπή δεδομένων λογικά στις αρχές της εβδομάδας η «Ενωση» θα αποκτήσει επιτέλους νέο πρόεδρο. Αλλωστε αυτό φαίνεται πως είναι και το μοναδικό άγχος των μετόχων, που λειτουργώντας με λογική μπακάλικου το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βρουν έναν μπροστινό για να βγει η φετινή χρονιά και στην πορεία... έχει ο Θεός. Κάτι που αποδεικνύεται από την όλη τους στάση αλλά και την αλλαγή δεδομένων σχετικά με τις αρχικές τους εξαγγελίες .
Βλέπετε στα τέλη Δεκέμβρη το σχέδιο των μετόχων με τον Πέτρο Παππά να είναι ο κύριος εμπνευστής ανέφερε:
1. Αποπληρωμή του δανείου στη Μόργκαν Στάνλεϊ.
2. Καταβολή 9 εκ. ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν προκειμένου να καλυφθεί το φετινό άνοιγμα.
3. Ανάθεση της προεδρίας και μεταβίβαση των μετοχών στον Αδαμίδη. Ο τελευταίος σε συνεργασία με τον Γιώργο Κιντή θα προσπαθούσε να εξυγιάνει την ΠΑΕ, και εφόσον αντικαθιστούσαν το υπάρχον προπονητικό επιτελείο θα έβαζαν τις βάσεις για να είναι η ΑΕΚ σε θέση του χρόνου να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Μάλιστα τα παραπάνω αποτελούσαν ουσιαστικά τους όρους του περιβόητου συμφωνητικού που θα υπέγραφαν οι Νοτιάς, Παππάς και Αδαμίδης προκειμένου να αλλάξει σελίδα η ΠΑΕ.
Βέβαια, όλα τα προαναφερθέντα στην πορεία αναδιαμορφώθηκαν και φτάσαμε πλέον αρχές Μάρτη με τον Αδαμίδη να βρίσκεται πλέον μια ανάσα από το αναλάβει πρόεδρος αλλά....
1. Χωρίς να έχει αποπληρωθεί το δάνειο στη Μόργκαν με τους μετόχους να μεταθέτουν αυτή την υποχρέωσή τους για... αργότερα.
2. Από τα 9 εκ. ευρώ που ήταν τα απαιτητά για το κλείσιμο του φετινού ανοίγματος οι μέτοχοι να προτίθενται να πληρώσουν μόλις τα 5, με τα 3 εκ. να πρέπει να καταβληθούν στο τέλος του μήνα, για να μην επαναληφθούν σκηνές με τους παίκτες να απειλούν με... απεργίες.
3. Με τον Κιντή να εξαφανίζεται από το προσκήνιο και τον Αδαμίδη όχι μόνο να μην αναλαμβάνει την ομάδα εν λευκώ, αλλά εκεί που διέρρεε πως θα γίνει το απόλυτο αφεντικό με ποσοστό 40%, φαίνεται πως θα γίνει κάτοχος μόνο του 10 με 15% και αυτό βέβαια μόνο αν αγοράσει τις μετοχές.
Πάντως, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ που τόσο έχουν κουραστεί από τις διοικητικές εξελίξεις, εξακολουθούν να είναι δύσπιστοι. Και θα κρατήσουν την ίδια στάση μέχρι να δουν επιτέλους κάτι χειροπιαστό. Αλλωστε, η καλή πορεία της ομάδας στο δεύτερο γύρο είναι αυτή που έχει χαρίσει στους μετόχους χρόνο και τους έχει απαλλάξει προσωρινά από τις αντιδράσεις των οπαδών που πλέον ασχολούνται κυρίως με τα αγωνιστικά.

sentragoal.gr