ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Προλαβαίνει το Αλκαζάρ ο Σκόκο, δύσκολα για Καράμπελα, Ζεράλντο.

Χωρίς τους Σκόκο, Καράμπελα και Ζεράλντο (για δεύτερη μέρα) συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης του προσεχούς Σαββάτου με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές που υπέστησαν τραυματισμούς στο ματς με τον Εργοτέλη, εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από αυτούς και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς βλέπει πως είναι πιθανό να μην τους έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Αυτό αφορά κυρίως τον Καράμπελα και τον Ζεράλντο, που έκαναν θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, αλλά δεν κατάφεραν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο να τρέξουν.
Ο Σκόκο από την άλλη, ακολούθησε το ίδιο πρόγραμμα, ωστόσο βγήκε στο γήπεδο, έτρεξε ελαφρά και δούλεψε στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Για τον Αργεντινό, υπάρχει αισιοδοξία ότι μέχρι το Σάββατο θα έχει εξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.
Στην περίπτωση, εξάλλου, που ο Νίκος Καράμπελας δεν προλάβει οριστικά τον αγώνα του Αλκαζάρ, επικρατέστερος να τον αντικαταστήσει φέρεται να είναι ο Παναγιώτης Λαγός, μιας και ο Νίκος Γεωργέας θα απουσιάσει σίγουρα, είτε λόγω του τραυματισμού του είτε λόγω της τιμωρίας του (θα εκτίσει μία αγωνιστική λόγω καρτών). Για το Λαγό βέβαια, η θέση του αριστερού μπακ μπορεί να μην είναι η αγαπημένη του, δεν είναι όμως και ξένη προς αυτόν, καθώς την έχει καλύψει και στο παρελθόν.
Παράλληλα, στην προπόνηση της Τρίτης, εκτός των προαναφερόμενων και του Νίκου Γεωργέα που συνέχισε τη θεραπεία του, απείχε και ο Άρτσε που ακολούθησε το ίδιο πρόγραμμα.
* Στην Αθήνα επέστρεψαν ο Ενσαλίβα (δοκιμαζόταν στη Λίλεστρομ) και ο Γκερέιρο (ήταν στη Βραζιλία για δέκα ημέρες). Ως γνωστόν, βέβαια, δεν μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΚ για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.
* Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ για την 28η αγωνιστική θα εκτίσει ο Γκουστάβο Μαντούκα την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Contra.gr