ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Πέρασε από το Ελληνικό το Μαρούσι.

Το Μαρούσι επικράτησε με 73-66 της ΑΕΚ στο άδειο λόγω τιμωρίας κλειστό του Ελληνικού. Μικροεπεισόδια στη φυσούνα μετά τη λήξη του αγώνα, καθώς κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά προς την πλευρά των φιλοξενούμενων. Η ένταση καταλάγιασε έγκαιρα με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.
Δεν ήταν και το μόνο περιστατικό που προκάλεσε αναταραχή στο κλειστό, καθώς λίγο πριν από τη λήξη του δεύτερου δεκάλεπτου ο Λάζαρος Βορεάδης, ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης, ζήτησε εκκένωση του γηπέδο και να γίνει καταμέτρηση για να εξακριβωθεί αν ήταν σωστές οι παρουσίες βάσει των προσκλήσεων που είχαν δοθεί.

 Οπερ και εγένετο, με τους παρευρισκόμενους να ανέρχονται τελικά στους 115 αντί των 100...
Στα του αγώνα, το Μαρούσι επέστρεψε στις επιτυχίες απέναντι στην ΑΕΚ, παραμένοντας έτσι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό μπροστά από τον Πανελλήνιο, ενώ η Ενωση απομακρύνεται από τις θέσεις που οδηγούν στα play offs.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, αφήνοντας στην άκρη τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπώρησαν την προηγούμενη εβδομάδα και παραμένουν άλυτα, εμφανίστηκε αρκούντως αποτελεσματικό απέναντι στην ΑΕΚ, που επί της ουσίας μόνο στην τελευταία περίοδο φάνηκε απειλητική.

Οι «κιτρινόμαυροι» με ένα επιμέρους 8-1 μείωσαν σε 57-59, αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν αυτό τους το ξέσπασμα, γνωρίζοντας την 14η ήττα της σεζόν. Καθοριστικός σε εκείνο το σημείο ήταν ο Τζαμόν Λούκας, ο οποίος πέτυχε γκολ-φάουλ για να βοηθήσει την ομάδα του να ξεφύγει ενώ ο Μπίλι Κις πήρε πάνω του τα κρίσιμα στη συνέχεια.
Ο Αμερικανός με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του Αμαρουσίου, καλός και ο Τζάρεντ Χόμαν με 15 πόντους και εννέα ριμπάουντ
.
Τα δεκάλεπτα: 21-26, 36-41, 49-58, 66-73.
ΑΕΚ (Γκέκος): Γκριν 21 (3), Νικολαΐδης 6 (2), Μαζέικα 5, Μακ 17 (1), Παπαντωνίου, Δορκοφίκης 6 (2), Γκιζογιάννης, Καλλινικίδης 4, Τουντζιαράκης, Φράνσις 7.

Μαρούσι (Μπαρτζώκας): Κις 18 (2), Λούκας 10, Πελεκάνος 14 (2), Μπατής 2, Χόμαν 15, Νάτζφεϊ 6 (1), Μαυροειδής 6, Καλάθης, Κένταλ, Καϊμακόγλου 2.

sentragoal.gr