ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ Α.Ε.Κ

Αυτό πια αγγίζει τα όρια της κατάντιας. Ενας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας, ένα μαγαζί-γωνία με εκατομμύρια οπαδών, τείνει να εξελιχθεί σε συνοικιακό μικρομάγαζο που δεν έχει στον ήλιο μοίρα.
 
Μόνο... ρολά δεν κατέβασαν ακόμα στην ΠΑΕ οι μέτοχοι της.

Με σύγχρονους... μπακαλόγατους της ΑΕΚ τους μετόχους της, που συνεχίζουν να της συμπεριφέρονται με τον χειρότερο τρόπο. Ακόμα και ένα -εντελώς τυπικό και διάτρητο- συμφωνητικό για να αναλάβει πρόεδρος ο Αδαμίδης (δική τους επιλογή) εξελίσσεται σε κακόγουστη σαπουνόπερα, επειδή δεν βρίσκουν... στυλό να υπογράψουν.
Ετσι κι αλλιώς, βέβαια, το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικότερο από τον επόμενο πρόεδρο και τη ρύθμιση κάποιων άμεσων οικονομικών εκκρεμοτήτων. Η ανάδειξη νέου προέδρου (είτε είναι ο Αδαμίδης είτε κάποιος άλλος) είναι το... δεντράκι, ενώ η εύρεση 3 εκατ. ευρώ ως το τέλος του μήνα αποτελεί το δέντρο.
Το δάσος της υπόθεσης είναι τι θα συμβεί στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι και μετά. Εκεί όπου οι μέτοχοι δεν έχουν καμία απάντηση. Και πώς θα μπορούσαν, άλλωστε, αφού συμπεριφέρονται στην ομάδα με λογική μπακάλικου, κοιτώντας μόνο το «σήμερα» και πώς θα τη βγάλουν με το λιγότερο δυνατό κόστος.
«Φόρτωμα» στον επόμενοΕίναι πλέον σαφές -ακόμα κι απ' αυτούς που ανακάλυψαν τώρα την... Αμερική της αδυναμίας Νοτιά, Παππά να βάλουν χρήματα- πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να υπάρξει τακτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων της ΑΕΚ από το νυν ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Μόνο στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας μπορεί να γίνει πιστευτό πως οι μέτοχοι θα βάλουν τα ακόμα 3 εκατ. ευρώ (αν υποθέσουμε πως θα βάλουν τα 3 εκατ. που απαιτούνται ως το τέλος του μήνα) για να κλείσουν το άνοιγμα της σεζόν και παράλληλα θα βάλουν ακόμα 6,6 εκατ. ευρώ (υπήρξαν και πανωτόκια, αφού κατέπεσε και τρίτη δόση) για να εξοφλήσουν το ομολογιακό δάνειο.
Το μόνο που πραγματικά τους ενδιαφέρει είναι -ανεξάρτητα από την τύχη της υπόθεσης Αδαμίδη- να ξεφορτωθούν από πάνω τους την «καυτή πατάτα» που λέγεται ΑΕΚ. Είναι ξεκάθαρο πως δεν ενδιαφέρονται, δεν ασχολούνται και δεν νοιάζονται για την ομάδα. Αν μάλιστα δεν είχαν ανοιχτεί τόσο πολύ (ο Νοτιάς περισσότερο με την υπόθεση του προπονητικού), ήδη θα είχαν πηδήξει κι αυτοί απ' το καράβι.
Οσον αφορά το εύλογο ερώτημα, τι θα συμβεί από εκεί και πέρα, η απάντηση είναι απλή: θα γίνει προσπάθεια διαπραγμάτευσης με τον επόμενο. Είτε αυτός θα λέγεται Μελισσανίδης είτε... Κοζώνης, θα μπουν σε επαφές για να μην πληρώσουν όσα οφείλουν απέναντι στο σύλλογο από τη διαχείρισή τους.
Τελειώνει η αισιοδοξίαΑκόμα κι αν ήταν ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος του κόσμου, είναι αλήθεια πως με τις παλινωδίες των μετόχων θα είχε κλονιστεί. Ο Σταύρος Αδαμίδης περιμένει την κατάληξη αυτής της υπόθεσης, που εξελίσσεται σε κωμωδία.
Εσχάτως, «πληροφορήθηκε» πως οι μέτοχοι έχουν ενστάσεις επειδή τίθεται θέμα φιλοσοφικής διαφοράς με τον ίδιο. Πως ανησυχούν για τις... παρέες του και τις επιλογές που μπορεί να έχει στη συνέχεια γκρεμίζοντας ό,τι έχει μείνει όρθιο!
Λες και τον Αδαμίδη τον επέλεξε κάποιος άλλος και τον έφερε φυτευτό στην ΑΕΚ. Επειδή αυτά δεν γίνονται πιστευτά ούτε από μικρά παιδιά, το πρόβλημα ήταν και παραμένει ένα: τα λεφτά. Ποιος και πότε θα τα βάλει, προκειμένου να δοθούν οι μίνιμουμ εγγυήσεις που ζητά ο «εν δυνάμει».
Παρ' όλα αυτά, υπάρχει ακόμα πίστη πως η υπόθεση δεν έχει λάβει αρνητική τροπή και ως το τέλος της εβδομάδας ο Αδαμίδης θα έχει πειστεί -άγνωστο με ποιον τρόπο- να αναλάβει και να λυθεί τουλάχιστον το διοικητικό αδιέξοδο.

"Goal"news