ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Επιστρέφει ο «Αλεξό» .

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς του Σαββάτου (13/3) απέναντι στην Καβάλα στο ΟΑΚΑ πήρε τον Γιώργο Αλεξόπουλο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς λόγω των πολλών απουσιών στην άμυνα.

Οι Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Ζεράλντο Άλβες έχουν τεθεί εκτός και έτσι ο Σερβοέλληνας τεχνικός της «Ένωσης» συμπεριέλαβε στην αποστολή τον 33χρονο Έλληνα αμυντικό, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Αλεξόπουλος ήταν στα πλέι οφ του περυσινού πρωταθλήματος.

Εκτός από τους Μαϊστόροβιτς και Ζεράλντο εκτός αποστολής έμεινε και ο Μάκος λόγω ενός τραυματισμού στη μύτη από το ματς με τη Λάρισα, όπως και οι Κουτρομάνος, Άρσε, Παυλής, Ενσαλίβα, Γκερέιρο, Λούκατς, Ταχτσίδης και Ρίκκα. Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Σάχα, Αραμπατζή, Αραούχο, Γεωργέα, Μανωλά, Αλεξόπουλο, Γιάχιτς, Γκέντσογλου, Καφέ, Γιαχάγια, Καράμπελα, Μαντούκα, Λαγό, Χέρσι, Σκόκο, Λεονάρντο, Μπλάνκο, Νέμεθ, Τζιμπούρ.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα για το ματς με την Καβάλα, κάτω από τα δοκάρια θα κάθεται ο Σάχα. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Γιάχιτς και Γκέντσογλου. Ο Αραούχο θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και ένας εκ των Γεωργέα και Καράμπελα στο αριστερό. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Καφές και Γιαχάγια με τους Μαντούκα ή Λεονάρντο στα αριστερά και τον Σκόκο δεξιά. Τέλος οι Μπλάνκο και Τζιμπούρ θα πάρουν θέση στην επίθεση.

gazzetta.gr