ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Να κλειδώσει την πρωτιά

Αύριο η ΑΕΚ για το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου σάλας αντιμετωπίζει τον Σταυρό Καλυθιών Ρόδου, στις 17:00μ.μ.
Σε περίπτωση νίκης, κλειδώνει την πρώτη θέση και αντιμετωπίζει τον 2ο απο τον δεύτερο ομίλο, δηλαδή το Ρέθυμνο, Εκεί θα κριθεί και η υπόθεση άνοδος σε διπλά παιχνίδια.
Ο αγώνας φαινομένικά είναι εύκολος για την Ένωση και λογικά δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλήματα.

Η ΑΕΚ θα έχει βέβαια τρεις σημαντικές απουσίες, αυτές του Χρήστου Στρατή που υπέστη ενα ελαφρύ διάστρεμμα μεσα στην εβδομάδα και ο Δημήτρης Κουνταρδάς θα τον προφυλάξει απο το αυριανό παιχνίδι, του Νίκο Σκυβαλάκη που ειναι ακόμα σε περίοδο ανάρρωσης απο τον σοβαρό τραυματισμό του Δεκεμβρίου στο χέρι και του διεθνή, Βασίλη Κουτσιλά που δεν θα ακολουθήσει την αποστολή εξαιτίας ενος προσωπικού του ζητήματος που προέκυψε. Ο Δημήτρης Κουνταρδάς θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ολους τους υπόλοιπους παίχτες που θα έχει στην διάθεσή τους. Εκτος του Κουτσιλά, στην Ρόδο θα ταξιδέψει όλη η ομάδα (17 άτομα αποστολή) σαν μια ευκαιρία μετα τον αγώνα να χαλαρώσουν στο νησί των ιπποτών και να αρχίσουν την προετοιμασία όλοι μαζί ενόψει των επικείμενων play offs. Η ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα την Κυριακή.
 
aek365.gr