ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.

Λένε πως όποιος δεν σέβεται την ιστορία του δεν μπορεί να προκόψει και το μέλλον του διαγράφεται εξαιρετικά δυσοίωνο...
Στην ΑΕΚ, όμως, είτε δεν το έχουν ακουστά αυτό είτε αδιαφορούν για τα διδάγματα της ζωής. Γιατί μόνο ως ασέβεια στην ιστορία της μπορεί να εκληφθεί η απουσία εκπροσώπου της ΠΑΕ από τη χθεσινή κηδεία του Πέτρου Λάλου (η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη).
 
 
Για να τιμήσεις, όμως, κάποιον πρέπει πρώτα να τον γνωρίζεις και πολλοί παράγοντες που έχουν περάσει από την Ενωση (κάποιοι έχουν ξεμείνει) δεν ξέρουν ούτε τα βασικά της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας. Ευτυχώς που υπάρχουν και ορισμένοι για να περισώσουν ό,τι μπορούν, μεριμνώντας έστω για ένα στεφάνι. Αρκεί, όμως, μόνο αυτό; Είναι δυνατόν να αποδημεί εις Κύριον ένας παράγοντας που συνέδεσε το όνομά του (ως συνεργάτης του Λουκά Μπάρλου) με τη «χρυσή» δεκαετία του 1970 και στην κηδεία του να μη σπεύδει για το «ύστατο χαίρε» ούτε ένας εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ;
Αλλά είπαμε Προφανώς δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι ότι ο Πέτρος Λάλος διετέλεσε γενικός γραμματέας της Ενωσης και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ΑΕΚ να μετατραπεί από ένα κλειστό κλαμπ σε μία ομάδα με χιλιάδες μέλη. Αγνοούν ότι το άνοιγμα του συλλόγου στον κόσμο έφερε τη δική του υπογραφή.
Και ξέρετε ποιο είναι το φοβερό της ιστορίας; Μιλάμε πλέον για το «δις εξαμαρτείν». Μη νομίζει κάποιος ότι συγκυριακά δεν παραβρέθηκε κάποιος εκπρόσωπος της ΠΑΕ στη χθεσινή νεκρώσιμη ακολουθία. Στις 3 Φεβρουαρίου στο Κοιμητήριο Καλλιθέας ενταφιάστηκε και ο υιός του Κώστα Νεστορίδη, Παναγιώτης, με την επίσημη ΑΕΚ να λάμπει και τότε διά της απουσίας της. Δεν ξέρουν άραγε ούτε ότι ο Νεστορίδης συγκαταλέγεται στις εμβληματικές μορφές της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας;
Οπως και να 'χει, είναι απαράδεκτο για μία διοίκηση να είναι απρόσωπη, όταν επιβάλλεται να εκπροσωπηθεί είτε σε δυσάρεστα είτε σε άλλα γεγονότα.

sentragoal.gr