ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Συμφωνία Νοτιά, Παππά, Αδαμίδη.

Εφόσον δεν προκύψει νέα ανατροπή, η εποχή Αδαμίδη έχει πλέον ξεκινήσει! Ύστερα από διαδοχικά ήξεις - αφήξεις των μετόχων και την έμμεση απειλή του "εν δυνάμει" προέδρου ότι θα παραιτηθεί της προσπάθειας να ηγηθεί του νέου διοικητικού συμβουλίου, οι τρεις άνδρες που διαπραγματεύονται το μέλλον της ΑΕΚ συμφώνησαν στους όρους του συμφωνητικού που θα σηματοδοτήσει την αλλαγή σελίδας σε διοικητικό επίπεδο.


Ο Νίκος Νοτιάς, ο Πέτρος Παππάς και ο Σταύρος Αδαμίδης είχαν σήμερα τηλεφωνική συνδιάσκεψη διάρκειας δύο ωρών. Εξέτασαν όλες τις παραμέτρους, εξέφρασαν προβληματισμούς και κατάθεσαν προτάσεις επιχειρώντας να ξεπεράσουν τα προβλήματα που φάνηκαν ικανά να «χαλάσουν» την συμφωνία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έγινε από κοινού προσπάθεια να καλυφθούν τα αιτήματα όλων των πλευρών, ενώ η αναγκαιότητα να δοθεί ένα τέλος στο νέο διοικητικό σίριαλ μείωσε τις αποστάσεις και οδήγησε σε αμοιβαίες υποχωρήσεις από όλα τα συμβαλλόμενα μέρη.

Το συμφωνητικό

Από τη στιγμή που οι τρεις άνδρες βρήκαν τον τρόπο να γεφυρωθεί το χάσμα και με δεδομένο ότι ο Αδαμίδης δεν θα δεχόταν (όπως ο ίδιος είχε δεσμευτεί απέναντι στον εαυτό του και τους φίλους της ομάδας) να αναλάβει την ΠΑΕ δίχως να έχει καλυφτεί το άνοιγμα των 9 εκατ. ευρώ ως το καλοκαίρι, εξάγεται το συμπέρασμα ότι οι Παππάς και Νοτιάς θα αναλάβουν να καλύψουν τις τρύπες ώστε ο νέος πρόεδρος να αναλάβει μια «καθαρή» κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport24.gr ο Αδαμίδης θα αναλάβει μέσω του ιδιωτικού συμφωνητικού (το οποίο θα καθαρογραφεί ως την Παρασκευή και θα υπογραφεί _ εάν επαναλαμβάνουμε δεν προκύψει άλλη αναπάντεχη εμπλοκή στην υπόθεση _ ως το τέλος της εβδομάδας) την εν λευκώ διαχείριση της ΠΑΕ.

Ωστόσο σε συγκεκριμένα καίρια θέματα που θα αφορούν σε ζητήματα που απαιτούν λεπτούς οικονομικούς χειρισμούς, θα πρέπει να ενημερώνει τους Παππά και Νοτιά για τις κινήσεις που σχεδιάζει προτού προβεί σε αυτές, ώστε να είναι ξεκάθαρο ότι διασφαλίζουν τα συμφέροντα της εταιρίας.

Στις 15 Μαρτίου τα νεότερα

Η «προεδροποίηση» του Αδαμίδη θα επικυρωθεί στη Γενική Συνέλευση της μεθεπόμενης Δευτέρας 15 Μαρτίου. Τότε προφανώς θα αναλυθούν και οι όροι του ιδιωτικού συμφωνητικού και τι προβλέπουν αυτοί για το μείζον θέμα του προπονητικού κέντρου το οποίο αποτελούσε βασικό παράγοντα τριβής ανάμεσα στο Νοτιά και την ΠΑΕ.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η ενημέρωση για το ρόλο που θα έχει στο εξής ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Θανόπουλος ο οποίος _ όπως υπαινισσόταν το «περιβάλλον Αδαμίδη» _ δεν ήταν αρεστός στον "εν δυνάμει". Από την άλλη όμως είναι ο εγγυητής της διασφάλισης των συμφερόντων του Νοτιά άρα και ο (τρόπον τινά) εκπρόσωπος του 40% των μετοχών της ΠΑΕ.

sport 24.gr