ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Μπήκαν οι υπογραφές!

Ο Σταύρος Αδαμίδης θα είναι από τη Δευτέρα (15/3) ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ
Η επόμενη μέρα στα διοικητικά της ΑΕΚ ξημερώνει! Το περιβόητο συμφωνητικό ανάμεσα στους μετόχους και τον Σταύρο Αδαμίδη, το οποίο καθυστερούσε εδώ και μήνες, υπογράφηκε το απόγευμα της Κυριακής (14/3) και όλα δείχνουν ότι από τη Δευτέρα (15/3) η «Ενωση» θα αποκτήσει νέα διοίκηση, με τον 36χρονο δικηγόρο να αναλαμβάνει επίσημα το ρόλο του προέδρου.

Νίκος Νοτιάς, Πέτρος Παππάς, Σταύρος Αδαμίδης και Νίκος Θανόπουλος συναντήθηκαν το απόγευμα για περισσότερες από 4 ώρες στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, για να συζητήσουν τις τελικές λεπτομέρειες και να επιλύσουν τις διαφωνίες που υπήρχαν. Αυτό κατέστη δυνατό, οι υπογραφές μπήκαν και έτσι στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (15/3) η επόμενη μέρα της «Ενωσης» θα πάρει επίσημη μορφή.

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να υπάρχει και μία αρχική προσυμφωνία για το θέμα της σύμβασης του προπονητικού κέντρου, η οποία θα παρουσιαστεί στη Γενική Συνέλευση, ώστε στη συνέχεια, σε επόμενη Γ.Σ. να τεθεί προς επικύρωση.

Επιπλέον, αποφασίστηκε και η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, στο οποίο δεν θα συμμετέχει ο Πέτρος Παππάς, καθώς θα εκπροσωπείται από τον Σταύρο Αδαμίδη, αλλά θα βρίσκονται σε αυτό οι κ.κ. Νοτιάς, Θανόπουλος, αλλά και νέα πρόσωπα όπως οι κύριοι Δημήτρης Καψής, Χάρης Κοσμάτος και Κωνσταντίνος Καπετανάκης, που έδωσαν το παρών στη συνάντηση. Ολοι οι παρόντες ήταν εκεί μαζί με τους δικηγόρους τους.

Στο νέο Δ.Σ. θα συμμετέχουν και οι Κώστας Κουδούνας, που το τελευταίο διάστημα ήταν κοντά στην ομάδα (μέλος του Supporter Club), όπως και οι Δημήτρης Χατζηχρήστος (εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής) και Κυριάκος Χήνας («Ενωση 1924»).

Ετσι, όλα δείχνουν ότι σε διοικητικό επίπεδο τα προβλήματα της ΑΕΚ τελειώνουν. Ωστόσο το οικονομικό παραμένει το αγκάθι, με 3 εκατομμύρια ευρώ να είναι απαιτητά ως το τέλος του μήνα και 5 με 6 ως το τέλος της σεζόν για να καλυφθεί το έλλειμμα. Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι άξονες στους οποίους όλοι θα κινηθούν για τη χρηματοδότηση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το συμφωνητικό δεν περιλαμβάνει νομικές ρήτρες, αλλά όλοι δεσμεύθηκαν ότι θα το τηρήσουν.

sentragoal.gr