ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Περάστε από το ταμείο 31 του μηνός.

Μπήκε και η... άνοιξη, αλλά διοίκηση στην ΑΕΚ δεν έφερε. Και όπως εξελίσσονται τα πράγματα, δύσκολα θα υπάρξει κάποια σοβαρή εξέλιξη μέχρι τα τέλη του μήνα.
 
Γιατί εκεί το... κρυφτούλι των Νοτιά και Παππά θα πρέπει να τελειώσει και να μπει το χέρι στην τσέπη, προκειμένου η ομάδα να κρατηθεί σε αξιοπρεπές επίπεδο. Βλέπετε, στις 31 Μαρτίου οι μέτοχοι πρέπει να περάσουν από το ταμείο και να βάλουν στην ομάδα 3 εκατ. ευρώ προκειμένου να εξασφαλίσουν την αδειοδότηση για τη συμμετοχή στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.
Εως τότε μπορούν να συνεχίσουν τα... ναζάκια. Στα τέλη Μαρτίου, όμως, η ΑΕΚ πρέπει να έχει φροντίσει την εξόφληση των ποδοσφαιριστών της (έως τις 31/12, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ λειτουργεί με τρίμηνη καθυστέρηση) για να εξασφαλίσει την «καθαρή θέση» της εταιρείας και να συμπληρώσει σωστό φάκελο που θα εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής.
Αυτά τα χρήματα πρέπει να μπουν από τις τσέπες των Νοτιά και Παππά, εκτός αν καταφέρουν να χρησιμοποιήσουν κι άλλα χρήματα απ' αυτά που άφησαν ως... κληρονομιά οι Χατζηιωάννου - Γκούμας (μετά το 1 εκατ. ευρώ που δόθηκε για την εφορία περισσεύει ακόμα 1,5 εκατ. ευρώ).
Ακόμα περιμένειΕνδέχεται, βέβαια, μέχρι τότε να έχουν λύσει και το θέμα της διοίκησης. Ο Αδαμίδης παραμένει «εν δυνάμει» και ακόμα περιμένει την υπογραφή του συμφωνητικού (που, κατά τα άλλα, ήταν... τυπικό θέμα) από τους Νοτιά και Παππά. Και ίσως να βρίσκεται στην αναμονή για πολλές ημέρες ακόμα, καθώς από το περιβάλλον του Παππά διέρρεε χθες πως αν μέχρι την Παρασκευή ο Νοτιάς δεν πειστεί να βάλει άμεσα χρήματα στην ΠΑΕ, τότε η συμφωνία θα χαλάσει οριστικά. Αφήστε που και ο Αδαμίδης έλεγε πως δεν πρόκειται να αναλάβει, αν πρώτα δεν λάβει εγγυήσεις.
Ετσι κι αλλιώς, πάντως, αυτή η υπόθεση αναμένεται να τελειώσει στις 15 του Μάρτη. Βλέπετε, μετά τη γενική συνέλευση (που ήδη έχει γίνει σίριαλ με συνεχείς αναβολές) θα πρέπει η ΑΕΚ να αναδείξει διοίκηση που θα την πάει έως το καλοκαίρι. Ο Αδαμίδης εμφανίζεται διατεθειμένος να βγει μπροστά, αλλά το θέμα είναι ποιος θα τον στηρίξει. Και ποιος θα πείσει τον Νοτιά να βάλει ξανά χρήματα σε μια ΠΑΕ που την έχει αφήσει χωρίς χρηματοδότηση από τον περασμένο Μάιο.
Διπλή εκκρεμότηταΠιθανώς ο Νοτιάς να πειστεί πως πρέπει να βάλει κάποια χρήματα ακόμα (σε καμία περίπτωση πάνω από 1 εκατ. ευρώ πάντως), αν... γλυκαθεί με τη συμφωνία για το προπονητικό κέντρο. Η σύμβαση που θα υπογραφεί ανάμεσα στην ΠΑΕ και τη Μεσογαία ΑΕ (εταιρεία συμφερόντων Νοτιά) είναι σχεδόν έτοιμη, αλλά απομένουν δύο άκρως σημαντικές εκκρεμότητες.
1. Το τελικό τίμημα: Ο Νοτιάς επιμένει σε ετήσια αμοιβή 700.000 ευρώ, την ώρα που η πλευρά της ΑΕΚ προσπαθεί να ρίξει το μίσθωμα στις 650.000 ευρώ. Η διαφορά δεν είναι σημαντική και εκτιμάται πως τελικά θα καλυφθεί. Αν και είναι κατά πολύ αυξημένη σε σχέση με τις 312.000 που πλήρωνε (γιατί τώρα έπεσε το ποσό κοντά στις 240.000 ευρώ) η ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες
2. Τα χρόνια εξαγοράς: Η αρχική πρόταση Νοτιά είναι να έχει η ΑΕΚ δυνατότητα εξαγοράς της έκτασης μετά το πέρας 15ετίας. Στην ΑΕΚ επιθυμούν να μειώσουν τα χρόνια (στα 12), δίχως να ανέβει κατά πολύ η τιμή που θα πρέπει να δώσουν για την απόκτηση της έκτασης.

"Goal"news 2/3/2010