ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Δέσμευση Νοτιά για Σπάτα.

Καθυστέρησε πολύ. Ετεινε να γίνει το σύγχρονο... γεφύρι της Αρτας για την ΑΕΚ, αλλά φαίνεται πως πλέον το θέμα μπήκε στην τελική ευθεία του. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής γενικής συνέλευσης ανακοινώθηκε το πλαίσιο της προσυμφωνίας ανάμεσα σε Νοτιά, Παππά και Αδαμίδη, που θα τεθεί προς έγκριση τις προσεχείς εβδομάδες.

Το πιο σπουδαίο, πάντως, αφορά τη δέσμευση που ανέλαβε ο Νοτιάς ενώπιον των μετόχων πως θα επιταχύνει τις διαδικασίες ώστε η ομάδα να μπει στο νέο της «σπίτι» ως τις 31 Ιουλίου. Ητοι, αμέσως μετά την επιστροφή από την καλοκαιρινή προετοιμασία, λίγο πριν από την έναρξη της νέας σεζόν. Κάλιο αργά παρά ποτέ.


Βέβαια, όλα αυτά υπό την αίρεση της έγκρισης από την έκτακτη γενική συνέλευση της σχετικής σύμβασης που θα καταρτιστεί για την τελική συμφωνία. Πηγές της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας εκφράζονταν αρκετά αισιόδοξες πως αυτήν τη φορά δεν θα υπάρξει πρόβλημα και μία υπόθεση που ήδη μετρά 15 μήνες σε εκκρεμότητα θα λήξει. Αλλωστε, η σχετική συμφωνία που γνωστοποιήθηκε χθες φέρει την έγκριση των δύο σημαντικότερων μετόχων (Νοτιά και Παππά), αλλά και της νέας διοίκησης που ανέλαβε τα ηνία του σωματείου.
«Ντρίμπλα» στο μίσθωμα
Για να ξεπεραστεί ο τελευταίος σκόπελος στη συμφωνία, απαιτήθηκε μία σπουδαία ντρίμπλα (επιπέδου... Σκόκο) προκειμένου να αποφύγουν το αδιέξοδο. Από τη στιγμή που ο Νοτιάς ήταν αδιαπραγμάτευτος στο τίμημα που ζητούσε για την κατασκευή τριών γηπέδων και κτιριακών εγκαταστάσεων (που θα στεγάσουν γραφεία και -βέβαια- αποδυτήρια), η λύση βρέθηκε με την... αφαίρεση ενός γηπέδου. Συγκεκριμένα, η τελική συμφωνία που ανακοινώθηκε προβλέπει ετήσιο μίσθωμα το ποσό των 600.000 ευρώ για τα δύο γήπεδα. Μετά την κατασκευή και του τρίτου γηπέδου και των κερκίδων σε αυτό, το ετήσιο μίσθωμα θα διαμορφωθεί σε 720.000 ευρώ.

Αναμφίβολα, πρόκειται για αρκετά υψηλό κόστος που θα κληθεί να πληρώσει η ΠΑΕ, σχεδόν διπλάσια απ' όσα πληρώνει σήμερα. Αυτήν την περίοδο η ΑΕΚ καταβάλλει 240.000 ευρώ το χρόνο για τη χρήση των εγκαταστάσεων στους Θρακομακεδόνες και 100.000 για τα γραφεία στη Γράμμου. Με τη νέα συμφωνία, από το καλοκαίρι θα κληθεί να πληρώνει σχεδόν τα διπλάσια, αλλά τουλάχιστον θα έχει εγκαταστάσεις επιπέδου και γραφεία μοντέρνα και με όλες τις ανέσεις.

Ο Νοτιάς έχει πειστεί να επιταχύνει τις διαδικασίες και το διάστημα που μεσολαβεί ως την έκτακτη ΓΣ να προχωρήσουν οι διαδικασίες κατασκευής στα Σπάτα. Μεγάλο μέρος της χθεσινής ημέρας ο Χιώτης εφοπλιστής αναλώθηκε σε συναντήσεις με τον υπεύθυνο του έργου Βασίλη Σίμο και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών. Η «Μεσογαία ΑΕ» θα εκταμιεύσει την τελευταία δόση του δανείου, ώστε να προχωρήσει τις διαδικασίες και άπαντες ελπίζουν πως δεν πρόκειται να υπάρξει νέο πρόβλημα κατά τη ΓΣ.

Πέντε γκολ για το μπλόκο  της Καλογρέζας
Εκδήλωση μνήμης ήταν αυτή που έγινε χθες στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας, με τους παλαίμαχους άσους της τοπικής ομάδας και της ΑΕΚ να παίζουν για να τιμηθεί η 66η επέτειος από το μπλόκο της Καλογρέζας. Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Νέας Ιωνίας, Γιάννης Λαζαρίδης, αναφέρθηκε στο πανηγυρικό της ημέρας, ενώ οι αντιδήμαρχοι Νίκος Μπράτιμος και Ρεγγίνα Ουσταμπασίδου έδωσαν τα αναμνηστικά μετάλλια στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Και οι περίπου 400 θεατές απόλαυσαν θέαμα αξιώσεων, που συνοδεύτηκε από πέντε γκολ, με τους «κιτρινόμαυρους» να επικρατούν με 3-2. Για τους νικητές, που είχαν δοκάρι με τον Μανωλά και κορυφαίο τον Τσιάρτα, σκόραραν οι Καλεντέρογλου, Παπακοστούλης και Χρόνης (αυτογκόλ), ενώ για τους γηπεδούχους οι Σταυρόπουλος και Τσικριτέας.


"Goal"news.