ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Μέσα ο Νέμεθ!

Η ΑΕΚ δεν έκανε διπλό στην προπόνηση της Πέμπτης αλλά ο Κρίστιαν Νέμεθ έπεισε ότι είναι έτοιμος και είναι στην αποστολή για την Λάρισα. Ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ο Γρηγόρης Μάκος.
Μετά από αρκετούς μήνες, τελικά, ο Νέμεθ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ και θα ταξιδέψει στη Λάρισα για τον αγώνα με την τοπική ομάδα. Το αν θα αγωνιστεί ή όχι, βέβαια, παίζεται ακόμη, καθώς ο διεθνής Ούγγρος άσος είναι λογικό να μη βρίσκεται και στην καλύτερη του κατάσταση, μετά από τόσο μεγάλη απουσία από τη δράση. Το γεγονός, πάντως, ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή σημαίνει ότι αν χρειαστεί θα χρησιμοποιηθεί, καθώς ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει ως αρχή του να παίρνει παίκτες στην αποστολή μόνο αν πιστεύει ότι μπορούν να παίξουν.

Αυτά ήταν τα ευχάριστα από την προπόνηση της Πέμπτης. Όπως και το γεγονός ότι οι Σκόκο και Καράμπελας επιβεβαίωσαν ότι ξεπέρασαν πλήρως τα μικροπροβλήματα που αποκόμισαν από το ματς με την Εργοτέλη και υπολογίζονται κανονικά για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση. Το ίδιο, όμως, δεν συμβαίνει και με τον Ζεράλντο Άλβες, ο οποίος τελικά έμεινε εκτός αποστολής.

Ενοχλήσεις ο Μάκος
Σε ό,τι αφορά τους διεθνείς, ο Γρηγόρης Μάκος επέστρεψε νιώθοντας κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από το φιλικό της εθνικής με τη Σενεγάλη και την Παρασκευή θα φανεί η ακριβής κατάσταση του. Οι Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Σανέλ Γιάχιτς έκαναν ασκήσεις αποκατάστασης, ενώ οι Ράφικ Τζιμπούρ και Σάββας Γκέντσογλου θα επιστρέψουν το βράδυ στην Αθήνα.

Αποστολή, βίντεο και 8Χ8
Πριν την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης ο Μπάγεβιτς έδειξε στους παίκτες του σε βίντεο τη Λάρισα, τονίζοντας τους το τι θα πρέπει να προσέξουν αλλά και πού θα πρέπει να χτυπήσουν τη θεσσαλική ομάδα, ώστε να πάρουν την 5η σερί νίκη και να ανέβουν κι άλλο ψυχολογικά.

Στη συνέχεια οι παίκτες βγήκαν στο γήπεδο, όπου έκαναν ασκήσεις τακτικής στο μισό γήπεδο. Λόγω των απουσιών δεν ήταν εφικτό να γίνει οικογενειακό διπλό κι έτσι ο Μπάγεβιτς προτίμησε για ακόμη μία το 8 εναντίον 8. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωση την 19μελή αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι Σάχα, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Καφές, Αραούχο, Χέρσι, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Λεονάρντο, Γιάχιτς, Μπλάνκο, Μάκος, Καράμπελας, Λαγός, Σκόκο, Μανωλάς, Γιαχάγια, Νέμεθ, Γκέντσογλου.

Οι τραυματίες...
Αναφορικά με τους παίκτες που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα τραυματισμών, ο Μιχάλης Παυλής υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα θα βγουν την Παρασκευή, οι Νίκος Γεωργέας, Νίκολας Άρτσε και Δημήτρης Κουτρομάνος έκαναν τρέξιμο και θεραπεία, ο Ζεράλντο Άλβες έκανε ασκήσεις στο γυμνατήριο και θεραπεία ενώ ο Ρότζερ Γκερέιρο προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Στη Β' ομάδα Ταχτσίδης, Φροξυλιάς
Στον αγώνα της Β' ομάδας της ΑΕΚ, με την αντίστοιχη της Λάρισας, θα αγωνιστούν οι Ταχτσίδης και Φροξυλιάς, όπως αποφάσισε ο Μπάγεβιτς.

* Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 και είναι κλειστή.

gazzetta.gr