ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΛΥΜΠΕ: Ευχαρίστως θα συζητήσω με την ΑΕΚ.

Σε όσες ομάδες κι αν έπαιξε, όσες φανέλες κι αν φόρεσε, όσα γκολ κι αν πανηγύρισε είναι σίγουρο πως στο μυαλό όλων η «ταινία» του Νίκου Λυμπερόπουλου έχει έναν τίτλο: «Η φανέλα με το 33».
Η φανέλα που φόρεσε εκείνο το καλοκαίρι του 2003 όταν έκανε το μεγάλο βήμα και από τον ΠΑΟ ήρθε στην ΑΕΚ. Την ομάδα του. 
Η φυγή του το καλοκαίρι του 2008 μετά από πέντε χρόνια προσφοράς και αλληλοεκτίμησης του Νικόλα με τον κόσμο της ΑΕΚ μνημονεύεται ακόμη σαν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της διοίκησης Νικολαΐδη.

Και το κενό του τόσο στο γήπεδο όσο και στα αποδυτήρια όλοι συμφωνούν πως δεν αναπληρώθηκε ποτέ. Η επιθυμία κάποιων να διορθώσουν εκείνο το λάθος έστω και δύο χρόνια μετά έχει ξαναφέρει στην επικαιρότητα της ΑΕΚ τον Λύμπε. Και το aek365.gr μετά και τα τελευταία δημοσιεύματα που ήθελαν τον εν δυνάμει πρόεδρο της ΑΕΚ κ. Σταύρο Αδαμίδη να έχει μιλήσει ήδη μαζί επικοινώνησε με τον άσο της Αϊντραχτ ο οποίος από την Φρανκφούρτη που βρίσκεται δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μας. Για το παρόν, το μέλλον και αν μέσα σε αυτό υπάρχει η προοπτική της ΑΕΚ.

Ο Λύμπε άφησε ορθάνοικτη την πόρτα της ΑΕΚ, διέψευσε ότι έχει μιλήσει με τον κ. Αδαμίδη τον οποίο δεν γνωρίζει καν όπως είπε, διέψευσε το ότι σκέφτεται να σταματήσει λέγοντας πως έχει τουλάχιστον δύο χρόνια καλού ποδοσφαίρου μπροστά του, μίλησε ακόμη και για τον άνθρωπο που τον έφερε στην ΑΕΚ, τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ακολουθεί όλη η συνέντευξη και βέβαια η πρώτη ερώτηση δεν θα μπορούσε να είναι άλλη:
Υπάρχει πιθανότητα να γυρίσεις στην ΑΕΚ;
«Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται. Η εμπειρία μου και από τη ζωή που κάνω στη Γερμανία αυτό μου έχει αποδείξει. Δεν αποκλείω τίποτα. Τίποτα. Ακόμη και να γυρίσω στην ΑΕΚ. Δεν μπορείς να κάνεις σχέδια. Σκέψεις, ναι κάνω.
Και πολλές μάλιστα, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Δόξα Τω Θεό έχω ακόμη δύο χρόνια καλής μπάλας. Στην καριέρα μου δεν είχα ποτέ τραυματισμούς. Νιώθω καλά. Ένα διάστρεμμα, λίγο βαρύ έχω αυτή την περίοδο, αλλά θα περάσει. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Το ποδοσφαιρικό μου μέλλον δεν με αγχώνει. 
Δεν το σκέφτομαι και καθόλου, να σου πω την αλήθεια αυτή την περίοδο. Αν υπάρξει κάποια πρόταση, ευχαρίστως θα τη συζητήσω, θα την εξετάσω και θα ανακοινώσω ό,τι γίνει. Αν πάλι δεν υπάρξει πρόταση καλή από την ΑΕΚ ή άλλη ομάδα τότε σταματάω και το ποδόσφαιρο. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα».
Εχεις μιλήσει ήδη με κάποιον από την διοίκηση της ΑΕΚ. Με τον κ. Αδαμίδη που γράφτηκε πως σε πήρε τηλέφωνο...
«Για μένα δεν υπάρχει αυτό το δημοσίευμα. Δεν με πήρε τηλέφωνο ο κ. Αδαμίδης. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Παρακολουθώ τα πράγματα στην ομάδα, στην Ελλάδα γενικότερα, αλλά δεν τον ξέρω προσωπικά. Δεν έχουμε μιλήσει. Εξάλλου, ακόμη κι αν γινόταν κάτι τέτοιο, να με έπαιρνε τηλέφωνο ο κ. Αδαμίδη, δεν υπήρχε πιθανότητα να μιλήσω μέσω τηλεφώνου για ένα τέτοιο πράγμα. Αυτά γίνονται από κοντά».
Πώς βλέπεις την ομάδα; Την ΑΕΚ...
«Η ΑΕΚ έχει προβλήματα. Διοικητικά προβλήματα και αυτό με στεναχωρεί αφάνταστα. Όχι μόνο εμένα, αλλά όλους τους ΑΕΚτζήδες. Από τότε που θυμάμαι την ομάδα δεν λέει να ηρεμήσει. Δεν ρίχνω αιχμές σε κανέναν. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Όμως υπάρχει μία διοικητική αστάθεια. Η ΑΕΚ πρέπει να βρει μία σταθερή διοίκηση. Όχι για δύο, τρεις μήνες. Μία μόνιμη σταθερή λύση».
Πιστεύεις πως ο κ. Παππάς και ο κ. Αδαμίδης, που θα αναλάβει πρόεδρος, μπορούν να δώσουν αυτή την μόνιμη λύση;
«Από τους ανθρώπους που είναι τώρα, τον κ. Αδαμίδη, τον κ. Παππά δεν ξέρω κανέναν προσωπικά. Μακάρι αυτοί οι άνθρωποι, από τη στιγμή που δείχνουν να ασχολούνται να βοηθήσουν την ομάδα να δυναμώσει. Αυτή η αβεβαιότητα επιβαρύνει ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να σταματήσει όλο αυτό που συμβαίνει εδώ και καιρό. 
Αυτό αφορά και την δική μου προοπτική επιστροφής. Αν δω ότι θα υπάρχει μία διοικητική σταθερότητα, γίνουν κάποιες σίγουρες κινήσεις τότε το συζητάω. Για να γυρίσω πρέπει να υπάρξει μία σταθερότητα. Ότι προσπαθούν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, κάτι σημαίνει. Μακάρι να είναι θετικό όλο αυτό. Αν καταφέρουν και βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο καλώς να το κάνουν. Και θα ήμαστε μαζί τους όλοι. Αν το κάνει πάλι ο κ. Μελισσανίδης, πάλι καλώς να γίνει».
Λένε πολλοί ότι ο κ. Μελισσανίδης είναι η λύση...
«Ίσως να είναι και έτσι. Μακάρι να γυρίσει ο άνθρωπος για την ΑΕΚ. Το θέμα όμως είναι να βρεθεί ένας ή περισσότεροι άνθρωποι και να κάνουν ξανά την ομάδα σε όλα τα επίπεδα όπως πρέπει να είναι. Όποιος κι αν είναι αυτός. Όπως κι αν λέγετε. 
Ακόμη κι... εσύ να είσαι (γέλια) και δουλέψεις για την ομάδα καλώς να έρθεις. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει αποδείξει ότι έχει υπομονή. Αντέχει. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να βρεθεί λύση. Και μακάρι αυτή η λύση να βρεθεί τώρα. Έχει και το ελληνικό ποδόσφαιρο ανάγκη μία δυνατή ΑΕΚ, όχι μόνο ο κόσμος της».

aek365.gr