ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΑΔΑΜΙΔΗΣ: ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ Δ.Σ

Με δηλώσεις γεμάτες αποφασιστικότητα ξεκίνησε την προεδρική του θητεία ο Σταύρος Αδαμίδης που ξεκαθάρισε ότι μόνο η πρώτη θέση αρμόζει στην ΑΕΚ.

Τις πρώτες του δηλώσεις γεμάτες πάθος και αποφασιστικότητα έκανε ως νέος πρόεδρος της ΑΕΚ, ο Σταύρος Αδαμίδης λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ. Ο «εκλεκτός» του Πέτρου Παππά έκανε λόγο για «πόλεμο στους εχθρούς της ΑΕΚ και συνεργασία με τους φίλους», ενώ ζήτησε ενότητα από τον κόσμο της «για μία ΑΕΚ που δεν της αρμόζει άλλη θέση εκτός της πρώτης». «Στην επόμενη συνέντευξη Τύπου θα παρουσιάσουμε το πλάνο για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ. Εκεί θα παρουσιάσουμε το αναλυτικό πλάνο. Η ΑΕΚ απέκτησε σήμερα νέα διοίκηση, οι ευθύνες όλων μας είναι ιδιαίτερα μεγάλες. Αυτό που μπορώ και θέλω να υποσχεθώ στους φιλάθλους μας, είναι ότι έχω θέληση να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις από την τιμητική θέση του προέδρου και να συνεισφέρουμε όλοι μας, μαζί με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, στην πρόοδο της ομάδας.
Η ΑΕΚ αξίζει να πρωταγωνιστεί και όλοι έχουμε την υποχρέωση να δουλέψουμε για αυτό το σκοπό. Οι εχθροί της ΑΕΚ να περιμένουν πόλεμο, οι φίλοι της ΑΕΚ να περιμένουν συνεργασία. Θα κάνουμε τα πάντα για να προστατέψουμε το κύρος και την ιστορία της ΑΕΚ. 2η, 3η, 4η, 5η θέση δεν αρμόζει στην ΑΕΚ. Αυτό που θέλω να ζητήσω από όλους τους ΑΕΚτζήδες είναι ενότητα, αφού το συμφέρον όλων μας είναι κοινό. Ο στόχος όλων είναι ένας και αυτό είναι η πρόοδος και η επιτυχία της ΑΕΚ. Την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιάσουμε αναλυτικότερα το πλάνο μας γραπτώς και θα είμαστε υπόλογοι γι' αυτό.
Θέλω να έχω μια αρμονική συνεργασία με τον Τύπο, αλλά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν, ούτε εγώ ούτε το Δ.Σ., να πλήττει τα συμφέροντα της ΑΕΚ. Γι' αυτό να είστε σίγουροι. Θα υπάρξουν πολύ γρήγορες αποφάσεις για τις διοικητικές αλλαγές και τις αλλαγές που θα γίνουν στην ΠΑΕ, οι οποίες θα είναι ριζοσπαστικές» είπε χαρακτηριστικά ο Αδαμίδης στα ΜΜΕ.