ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Ξανά με Μανωλά στην 11άδα!

Στις 17 Μαΐου του 1998 η ΑΕΚ αποχαιρετούσε τον μεγάλο -κατά πολλούς κορυφαίο Ελληνα όλων των εποχών- αμυντικό, Στέλιο Μανωλά. Απόψε, 12 χρόνια ύστερα από εκείνο το απόγευμα, ο κόσμος της Ενωσης ετοιμάζεται να υποδεχθεί ξανά το όνομα-μύθος για την ομάδα στο πρόσωπο του Κώστα Μανωλά.

Ο 19χρονος αμυντικός αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα, καθώς μετά τα πολλά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην άμυνα θα πάρει την ευκαιρία του. Δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν την αξίζει, καθώς η παρουσία του στις προπονήσεις δείχνει συνεχή βελτίωση και έπεισε τον Μπάγεβιτς να τον ρίξει στα βαθιά. Το όνομα του Μανωλά, βέβαια, δεν μπορεί να παίξει μόνο του... μπάλα. Και η αλήθεια είναι πως η άμυνα της ΑΕΚ θα είναι άκρως πειραματική σήμερα. Το κεντρικό δίδυμο θα αποτελούν οι Μανωλάς και Γιάχιτς. Με τον πρώτο να μετρά μόνο πέντε συμμετοχές στη Super League από πέρυσι με τον Θρασύβουλο και τον Βόσνιο απλά να μην είναι στόπερ.

Βέβαια, έτσι κι αλλιώς ήταν δεδομένο πως και οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν στα προηγούμενα ματς δεν ενθουσίασαν με την απόδοσή τους και έχουν φέρει μία πολύ κακή αμυντική επίδοση για την ΑΕΚ. Σε ένα παιχνίδι, μάλιστα, στο οποίο αν οι «κιτρινόμαυροι» δεν πάρουν τη νίκη, θα μπλέξουν σε περιπέτειες ακόμα και για την είσοδο στα πλέι οφ.
Ο Μπάγεβιτς έδειξε διάθεση στις δοκιμές των τελευταίων ημερών να διατηρήσει τον Σάχα κάτω απ' τα δοκάρια και τον Αραούχο δεξιά, αλλά να αντικαταστήσει τον Καράμπελα με τον Γεωργέα. Στη μεσαία γραμμή τα διλήμματα είναι δύο: 1) φουλ επίθεση με Καφέ - Μαντούκα ή πιο συντηρητικό σχήμα με Καφέ - Γιαχάγια (ή Γκέντσογλου) και 2) Χέρσι ή Λεονάρντο για το δεξί άκρο του κέντρου. Αντίθετα, Σκόκο, Μπλάνκο και Τζιμπούρ είναι δεδομένοι για την 11άδα, με τον Νέμεθ πάντως να δείχνει πως είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να βοηθήσει.

"Goal"news