ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Υπογράφουν χαρτί για την αδειοδότηση.

Το χαρτί αδειοδότησης προκειμένου να εξασφαλιστεί η συμμετοχή της ΑΕΚ σε όποια ευρωπαϊκή διοργάνωση αγωνιστεί την επόμενη σεζόν, πρέπει να καταθέσει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ στην UEFA.

Για να συμβεί βέβαια αυτό, θα πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να υπογράψουν το έγγραφο εξόφλησής τους. Αυτό το έχουν κάνει ήδη όλοι οι Έλληνες και απομένουν πέντε ξένοι.


Στο περιθώριο της σημερινης προπόνησης, δόθηκε αυτό το χαρτί στους Αραούχο, Μπλάνκο, Σκόκο και Σάχα ενώ θα δοθεί και στον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ώστε να το υπογράψει με την μεθαυριανή επιστροφή του, μετά το αυριανό φιλικό της Εθνικής Σουηδίας. Ο φάκελος αδειοδότησης της ΠΑΕ ΑΕΚ θα πρέπει να σταλεί στην UEFA έως το τέλος του μήνα, οπότε και λήγει η σχετική διορία. Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους, περιμένουν μέσα στον Μάρτιο, την εξόφλησή τους, τουλάχιστον για το πρώτο εξάμηνο της σεζόν. Πάντως, το οικονομικό επιτελείο της ΠΑΕ αναφέρει ότι ακόμα και οι πέντε ξένοι να μην υπογράψουν (σχεδόν απίθανο να συμβεί αυτό), δε θα υπάρξει πρόβλημα αναφορικά με τη συμμετοχή της ομάδας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

ora spor