ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ!

Τα δεδομένα φαίνεται πως ανατρέπει ο δικηγόρος των Κυριακίδη και Σάκι Γιώργος Παναγόπουλος, ο οποίος δηλώντας πως οι παίκτες του έχουν εξοφληθεί από την ΑΕΚ, δίνει βάσιμες ελπίδες σωτηρίας στους «κιτρινόμαυρους».

Οι μέρες για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ στην έφεση της ΑΕΚ για την επιστροφή των βαθμών που της αφαιρέθηκαν λόγω χρεών, έχει αρχίσει για τα καλά. Την Πέμπτη είναι προγραμματισμένο να βγει η απόφαση και αν και λογικά θα υπάρξει κάποια μικρή καθυστέρηση και η αδρεναλίνη στους «κιτρινόμαυρους» έχει ανέβει στο κατακόρυφο αναφορικά με την απόφαση, καθώς θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την ύπαρξη του τμήματος. Αν δηλαδή επιστραφούν οι βαθμοί και η ομάδα δώσει μπαράζ για να μείνει στην Α1, όλα θα είναι μια χαρά. Σε αντίθετη περίπτωση με υποβιβασμό, αλλά και χρέη ακόμα και η διάλυση είναι κοντά. Ωστόσο το βαρύ αυτό κλίμα ήρθε να διώξει με δηλώσεις του ο δικηγόρος των Γιάννη Κυριακίδη και Μαρσέλο Σάκι, Γιώργος Παναγόπουλος. Συγκεκριμένα ο δικηγόρος ανέφερε: «Το θέμα έχει τακτοποιηθεί, αλλά το τι έγγραφα θα παρουσιάσει η ΑΕΚ στην εκδίκαση του ΑΣΕΑΔ δεν το γνωρίζω. Στις 3/2 οπότε και εκδόθηκε η εισηγητική έκθεση της ΕΕΑ, το θέμα μπορεί να ήταν σε εκκρεμότητα, αλλά τακτοποιήθηκε μετά και κανείς δεν μας ρώτησε, ενώ ούτε ο αθλητικός δικαστής μας κάλεσε, όταν κάλεσε την ΑΕΚ». Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας οι δηλώσεις αυτές ανατρέπουν τα δεδομένα, καθώς η τιμωρία των -66 βαθμών ήρθε για οφειλές προς τους δύο αυτούς παίκτες. Το θέμα είναι ποια ημερομηνία θα αναγράφεται στην απόδειξη πληρωμής των παικτών. Αν είναι εκπρόθεσμη τότε η λογική και χωρίς φυσικά να θέλουμε να προδικάσουμε αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ, λέει πως οι βαθμοί θα επιστραφούν και η ΑΕΚ θα αγωνιστεί σε παιχνίδια μπαράζ για να μπορέσει να μείνει στην κατηγορία.
Ξέχωρα από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, όπως έχουμε αναφέρει σε άλλο ρεπορτάζ μας, οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν ανοίξει λογαριασμό προκειμένου να βρεθούν χρήματα και να μπορέσει να σωθεί το τμήμα. Ο λογαριασμός είναι 353-002101-100324 (Alpha Bank) και πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που βοηθάνε την αγαπημένη τους ομάδα με πράξεις και όχι με λόγια από τα οποία οι «κιτρινόμαυροι» έχουν χορτάσει και με το παραπάνω.