ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Κρατάει «ζεστό» τον Νέμεθ.


Χρειάστηκε να περάσει ένας γύρος για να επιστρέψει ο Κρίστιαν Νέμεθ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ. Κι όμως η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο Ούγγρος επιθετικός να επανέλθει στην ενεργό δράση για την αναμέτρηση με τη Λάρισα.
Την ομάδα δηλαδή κόντρα στην οποία στις 9 Νοεμβρίου είχε φορέσει για τελευταία φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα, σκοράροντας κιόλας. Ο νεαρός φορ πλέον προπονείται χωρίς την παραμικρή ενόχληση, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και μάλιστα δεν αποκλείεται το Σάββατο να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Αυτό έδειξε και χθες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που στο οικογενειακό διπλό που πραγματοποίησε 9 εναντίον 9 πέρασε τον Νέμεθ ως αλλαγή, δείχνοντας πως τον υπολογίζει. Η λογική λέει πως δύσκολα θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα, καθώς του λείπουν ακόμα ανάσες, με τον Ντούσκο όμως να ψάχνει τον τρόπο να τον αξιοποιήσει για το καλύτερο δυνατό.
Αλλωστε, η επάνοδός του δίνει ακόμη μεγαλύτερο πλουραλισμό στη μεσοεπιθετική γραμμή της Ενωσης με τον Νέμεθ να αποτελεί άλλη μια αξιόπιστη λύση μαζί με τους Τζιμπούρ, Σκόκο, Μπλάνκο.
Ετσι, στις χθεσινές ασκήσεις τακτικής στο μισό γήπεδο τη μια ομάδα συνέθεταν οι Αραμπατζής, Αραούχο, Μανωλάς, Καράμπελας, Καφές, Χέρσι, Μαντούκα, Σκόκο, Μπλάνκο, με τον Λεονάρντο να παίρνει τη θέση του Χέρσι και τον Νέμεθ αυτή του Μαντούκα.
Στην άλλη ομάδα πέρα από τον Ούγγρο και τον Ολλανδό αγωνίστηκαν οι Λούκατς, Γιαχάγια, Αλεξόπουλος, Λαγός, Ρίκκα, Ενσαλίβα και Φροξυλιάς. Πάντως στη σημερινή προπόνηση, οπότε και αναμένεται να επιστρέψουν οι διεθνείς, ο Ντούσκο θα επιδοθεί σε νέες δοκιμές αναφορικά με το σχήμα που θα παρατάξει στο Αλκαζάρ.

sentragoal.gr