ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Πρόταση παραμονής στον Νέμεθ!

Κίνηση αναστροφής του κλίματος από τον Σταύρο Αδαμίδη. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ λίγες μόλις ώρες μετά τη σωρεία αντιδράσεων που έφερε στις τάξεις των οπαδών η επιλογή του Γκρέταρσον για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, τόσο λόγω της απειρίας του όσο και επειδή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του Ντούσαν Μπάγεβιτς, κάλεσε στο γραφείο του τον Κρίστιαν Νέμεθ προκειμένου να του προτείνει την παραμονή του στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι οπότε και λήγει δανεισμός του.

Μια κίνηση που είναι δεδομένο πως θα προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων και φυσικά θα λειτουργήσει παραπλανητικά στο σχέδιο συντήρησης... Κιντή που τίθεται σε εφαρμογή και έχει βασικό στόχο την απομάκρυνση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από το σύλλογο.

Ο Ούγγρος επιθετικός, λοιπόν, συνοδευόμενος από τον Βασίλη Δημητριάδη, πήγε μετά την προπόνηση στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Αδαμίδη να θέλει να δει τις προθέσεις του για το μέλλον του στην ομάδα. Ο πρόεδρος της ομάδας φέρεται να είπε στον Νέμεθ ότι τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής θέλουν να παραμείνει και αν αυτό τον βρίσκει σύμφωνο να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ.

Μάλιστα, ο Αδαμίδης φέρεται να είπε χαρακτηριστικά: «σε θεωρούμε σημαντικό παίκτη για την ομάδα. Πρέπει να ξέρεις ότι η ομάδα θα αλλάξει την επόμενη σεζόν προπονητικές εγκαταστάσεις, θα προπονείστε σε καλύτερο επίπεδο. Τα πράγματα θα είναι πιο καλά και στα οικονομικά. Δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές».

Ο Ουγγρος άκουσε με προσοχή όσα του είπε ο πρόεδρος και φαίνεται πως δεν είναι αρνητικός στην προοπτική να αγωνιστεί για άλλο ένα χρόνο στην ομάδα.

sentragoal.gr