ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Αναβολή και αγωνία…

Δεν εκδικάστηκε σήμερα η υπόθεση για την επιστροφή βαθμών στην «ΑΕΚ της Καρδιάς» και η αγωνία μεγαλώνει - Καλαμαριά και Κηφισιά κατέθεσαν εναντίον της.

Στην ΑΕΚ είχαν μεγάλη αγωνία σήμερα για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ αναφορικά με την επιστροφή των βαθμών της, στο πλαίσιο της τιμωρίας της για το χρέος προς παλαιότερους αθλητές. Ωστόσο, σήμερα δόθηκε αναβολή με αποτέλεσμα η Επιτροπή του Πρωταθλήματος να μην μπορεί να ορίσει τις ημερομηνίες για την διεξαγωγή των πλέι άουτ, αφού δεν γνωρίζει αν μπορεί η ΑΕΚ να συμμετάσχει σε αυτά!

Ωστόσο, υπήρχαν σημαντικές εξελίξεις σήμερα... Καλαμαριά και Κηφισιά κατέθεσαν υπομνήματα μια και έχουν έννομο συμφέρον από την υπόθεση και αιτήθηκαν να μην επιστραφούν οι βαθμοί στην ΑΕΚ. Μόνο έτσι άλλωστε θα έμεναν στην Α1...

«Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ, με αφορμή την εκκρεμότητα που υπάρχει στο ΑΣΕΑΔ, με τις προσφυγές των ΤΑΑ ΑΕΚ και Ολυμπιακός, διευκρινίζει ότι η φάση των Play Offs και Play Outs δεν θα ξεκινήσει σε διάστημα μικρότερο των τριών ημερών από την έκδοση των αντίστοιχων σχετικών αποφάσεων, όπως προβλέπει και το άρθρο 8.1.6 της Ειδικής Προκήρυξης 2009-2010» ανέφερε χαρακτηριστικά η σημερινή ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωταθλήματος.

Πλέον, στην ΑΕΚ αυτό που έχουν να κάνουν είναι να περιμένουν... Η αγωνία μεγαλώνει για το αν μπορέσει τελικά η «ΑΕΚ της Καρδιάς» να διεκδικήσει την παραμονή της στην Α1 μέσω των πλέι άουτ. Για αυτό και είναι εξαιρετικά μεγάλη η ανάγκη ο κόσμος της ΑΕΚ να συμβάλει στην επιβίωση του τμήματος, για να ζήσει η «ΑΕΚ της Καρδιάς»... Ο λογαριασμός για όποιον μπορεί να συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια είναι ο εξής: 353-002101-100324 (Alpha Bank).

aek365.gr