ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Συνάντηση Αδαμίδη – Ερασιτεχνικής

Ο «εν δυνάμει» πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ συζήτησε σήμερα με τους εκπροσώπους της «Μάνας ΑΕΚ» για γήπεδο στην Ν.Φιλαδέλφεια, το 10% και το πλάνο του.

Τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Δημήτρη Χατζηχρήστο, τον αντιπρόεδρο Γιώργο Κάχρη και τον Γενικό Γραμματέα Βασίλη Τόγελο συνάντησε σήμερα ο Σταύρος Αδαμίδης στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι. Ο «εν δυνάμει» πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ συζήτησε με τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής για πολλά θέματα στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών. Εγινε αναλυτική ενημέρωση από την πλευρά της «Μάνας ΑΕΚ» για τις τελευταίες εξελίξεις και την πορεία των επαφών τους για την προοπτική κατασκευής ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια, με τον 36χρονο δικηγόρο να ακούει με προσοχή και ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα όσα έχουν γίνει τελευταία. Αλλωστε, είναι «ζεστός» και ένθερμος οπαδός της επιστροφής της ΑΕΚ στο σπίτι της..
.
Μεγάλος χρόνος στην σημερινή συνάντηση της ΠΑΕ με την Ερασιτεχνική, αφιερώθηκε και στο θέμα του 10% που πρέπει να αποδίδεται στο ερασιτεχνικό σωματείο από την εταιρία. Υπάρχει δικαστήριο που εκκρεμεί για το «φλέγον» θέμα και οι δύο πλευρές προσπάθησαν να βρουν μία φόρμουλα ώστε να υπάρξει λύση άμεσα και στο θέμα αυτό. Πάντως, έγινε εκτενής αναφορά και στο πλάνο Αδαμίδη για το ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει και της Γενικής Συνέλευσης της 15ης Μαρτίου που θα του δώσει το χρίσμα του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ.

aek365.gr