ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Συνάντηση κορυφής για του... χρόνου

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ, μεταξύ του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του Βασίλη Δημητριάδη με τον Σταύρο Αδαμίδη με θέμα τον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.

Οι τρεις άντρες μίλησαν για περίπου 2 ώρες θέτοντας επι τάπητος τόσο μετεγγραφικά όσα και άλλα ζητήματα που αφορούν το σύλλογο, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. 

Στο τραπέζι έπεσαν ονόματα παικτών που θα κληθούν να επεκτείνουν και να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους(όπως οι Μπλάνκο, Μαντούκα, Γκέτσογλου, Αραμπατζής κ.α.) όπως φυσικά και μετεγγραφικών στόχων εν όψει της νέας περιόδου. Βέβαια, τονίστηκε πως πολλά θα εξαρτηθούν από τη θέση που θα εξασφαλίσει η ομάδα στα πλέι οφ. 

Βλέπετε, θεωρείται δεδομενο πως αν η ΑΕΚ πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, γεγονός που συνεπάγεται περισσότερα έσοδα, θα υπάρξει μεγαλύτερο οικονομικό άνοιγμα στις μετεγγραφές.
Μάλιστα, υπήρξε και σχετική επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ η οποία ανέφερε: «Συνάντηση με τους κ.κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς και Βασίλη Δημητριάδη, είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ.Σταύρος Αδαμίδης. Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για τον προγραμματισμό της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Καμία ανησυχία για Καφέ, Τζιμπούρ
Επέστρεψαν το πρωί της Τετάρτης στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το χθεσινό ρεπό. Οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν αρχικά τρέξιμο και ασκήσεις ταχυδύναμης και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις με μπάλα, ένας με έναν και δύο με δύο.

Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι τραυματίες Σάχα και Γεωργέας που έκαναν θεραπεία, ενώ ατομικό προγραμμα για προληπτικούς καθαρά λόγους ακολούθησαν οι Καφές και Τζιμπούρ. Πάντως η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία και αύριο αναμένεται να μπουν κανονικά στις προπονήσεις. Ατομικό ακολούθησε και ο τραυματίας Παυλής.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16.00 και είναι κλειστή.
Δανεικός στη Λίλεστρομ ο Ενσαλίβα

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Ταμαντανί Ενσαλίβα στη Λίλεστρομ, με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι, οπότε ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.
Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

sentragoal.gr