ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Στενό πρέσινγκ σε «τίγρη»

Δεν πρόλαβε η ΑΕΚ να βρει διοίκηση και επανήλθε στην επικαιρότητα το ιδιοκτησιακό θέμα (άλλωστε, αυτό είναι και το ουσιαστικό). Η συνάντηση του Πέτρου Παππά με τον Δημήτρη Μελισσανίδη (φωτό) -έστω κι αν ήταν τυχαία και δεν αποτέλεσε προγραμματισμένο ραντεβού για συγκεκριμένο λόγο, όπως παρουσιάστηκε- ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά ενεργειών που αυξάνουν το πρέσινγκ γύρω από τον πρώην μεγαλομέτοχο και την επιστροφή του στην ΑΕΚ. Εστω κι αν πρόκειται για μακρινό σενάριο, είναι αλήθεια πως πλέον ακούγονται πιο έντονα από ποτέ φωνές και εκφράζονται πεποιθήσεις πως αυτήν τη φορά η επιστροφή μπορεί να μη μείνει απλά σε υψηλές προσδοκίες, αλλά να γίνει πραγματικότητα.

Τα δεδομένα για τον Μελισσανίδη και την ενδεχόμενη εμπλοκή του στην ΑΕΚ δεν άλλαξαν από τη συνάντηση με τον Παππά. Βλέπετε, μολονότι αμφότεροι παραδέχθηκαν πως συνομίλησαν, χαμήλωναν τους τόνους και τόνιζαν πως πρόκειται για μια συνηθισμένη συνάντηση (απ' αυτές που εντείνουν το τελευταίο διάστημα) με αντικείμενο εφοπλιστικές συζητήσεις που δεν είχαν καμία σχέση με την ΠΑΕ. Δεν υπήρξε δηλαδή κάποια συγκεκριμένη συνάντηση με θέμα την ΑΕΚ, αλλά μια κουβέντα στο... πόδι, στο περιθώριο εκδήλωσης. Ο Μελισσανίδης διατηρεί την πάγια θέση του πως αυτήν την περίοδο δεν ασχολείται με όσα συμβαίνουν στο σύλλογο.

Από την άλλη, ο Παππάς αρνιόταν επίμονα να τοποθετηθεί επί του θέματος. Η άποψη που κυριαρχεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ -και αφορά τους δύο βασικούς μετόχους (Παππά, Νοτιά), αλλά και τον Αδαμίδη- είναι πως ο Μελισσανίδης είναι πάντα ευπρόσδεκτος για την ομάδα. Τόσο οι μέτοχοι όσο και η διοίκηση εκτιμούν και θαυμάζουν τον «τίγρη» και είναι ξεκάθαρο πως αν ενδιαφερθεί για την ΑΕΚ, δεν πρόκειται να του κλείσουν καμία πόρτα. «Η συμμετοχή του στην ΑΕΚ, με οιονδήποτε τρόπο εκείνος επιθυμεί, είναι πάντα καλοδεχούμενη» τονιζόταν χαρακτηριστικά από «κιτρινόμαυρο» αξιωματούχο.


Είναι προφανές, πάντως, πως δεν υπάρχει οικονομική προοπτική για επένδυση 80 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ όπως λέχθηκε. Οι εποχές έχουν αλλάξει και η πρόταση του Μελισσανίδη για 70 εκατ. ευρώ (συν άλλα τόσα απ' τους μετόχους) πριν από δύο καλοκαίρια μοιάζει πια άπιαστο όνειρο. Ωστόσο ο Μελισσανίδης είναι επιχειρηματίας τεράστιου βεληνεκούς, που μπορεί να προσδώσει δυναμική στο σύλλογο και να δώσει νέα οικονομική πνοή (και όχι μόνο) στην ομάδα.

sentragoal.gr