ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Η ομορφότερη και η μαγική πενταετία.

Περίπου 1500 άτομα έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία μας για την ομορφότερη φανέλα στην ιστορία της ΑΕΚ και το αποτέλεσμα για το ποια είναι η κορυφαία ήταν ξεκάθαρο. Η... εμφάνιση της περιόδου 1996-97 είναι η καλύτερη που έχει φορέσει ποτέ η Ένωση. Με 350 παρά μία ψήφους πήρε άνετα την πρώτη θέση με τον κόσμο της Ένωσης να δείχνει με τα μηνύματα του πόσο αγάπησε αυτή τη φανέλα αλλά και πόσο θέλει να την ξαναδεί στους αγωνιστικούς χώρους.

Η φανέλα της «Kappa» με τον τεράστιο δικέφαλο αετό και το «ΑΕΚ» στο αριστερό μανίκι είναι αυτή που επέλεξαν οι περισσότεροι. Εκείνη την περίοδο (96-97) η Ένωση κατέκτησε το Κύπελλο επικρατώντας στα πέναλτι του Παναθηναϊκού. Πριν είχε έρθει η μεγαλειώδης πρόκριση επί του Ολυμπιακού με δύο νίκες. Στη δεύτερη θέση η εμφάνιση της περιόδου 97-98 και τρίτη του 94-95 με την οποία η ΑΕΚ είχε κάνει τις πολύ καλές εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Το εντυπωσιακό είναι πως οι πρώτες πέντε θέσεις στην ψηφοφορία ανήκουν στις εμφανίσεις από το 1993 έως το 1998. Μια πενταετία με τις πέντε ομορφότερες φανέλες στην ιστορία της ΑΕΚ. Ακολουθεί η εμφάνιση με τις ρίγες που φόρεσε η Ένωση από το 2002 έως το 2004 ενώ για να βρούμε την έβδομη θέση θα πρέπει να ταξιδέψουμε στο 1971. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι πως οι φανέλες τις τελευταίας πενταετίας πήραν συνολικά μόλις έντεκα ψήφους. Αυτό σίγουρα πρέπει να στείλει ένα μήνυμα στη διοίκηση της Ένωσης και στο εμπορικό τμήμα για το πόσο επιτυχημένες ήταν οι επιλογές των τελευταίων ετών.

aek365.gr