ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Την Τρίτη οι πληρωμές.

Ο Πέτρος Παππάς καταβάλει τα χρήματα για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στηρίζοντας έτσι έμπρακτα τον νέο πρόεδρο Σταύρο Αδαμίδη.
Ο Μάρτιος φτάνει στα μισά του σε λίγες ημέρες. Μέχρι το τέλος του οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν λάβει την διαβεβαίωση ότι θα εξοφληθούν για το πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν. Βλέπετε, εκκρεμούν και έξι υπογραφές για να συμπληρωθεί ο φάκελος που θα σταλεί στην ΟΥΕΦΑ για την αδειοδότηση ενόψει της νέας σεζόν.
Χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ρώτησαν ξανά τι γίνεται με το θέμα αυτό. Και έλαβαν την απάντηση «Σύντομα θα πληρωθείτε». Το ίδιο είπαν και οι Πέτρος Παππάς και Σταύρος Αδαμίδης στον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην χθεσινή συνάντηση της Γράμμου. 
Και όλα δείχνουν ότι έτσι θα γίνει τελικά... Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την Τρίτη η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα καταβάλει στους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας τα οφειλόμενα για το πρώτο μισό της χρονιάς.
Ένα ποσό που φτάνει περίπου τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Τα χρήματα θα τα καταβάλει ο Πέτρος Παππάς. Ακόμα ένα δείγμα ότι είναι ο ισχυρός άνδρας στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ, ενώ έτσι θα στηρίξει έμπρακτα και τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ.
Βλέπετε, ο Αδαμίδης είναι προσωπική επιλογή του Παππά και έτσι αποδεικνύεται ότι τον στηρίζει σε αυτό το νέο και δύσκολο ξεκίνημα στην διοίκηση της Ενωσης.

aek365.gr