ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Κάτοχος του 22% η Ερασιτεχνική.

Το σημερινό δ.σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ αποφάσισε να αποδεχθεί το 12% των Κανελλόπουλου και Κούλη - Τι αποφασίστηκε για την δικαστική διαμάχη με την ΠΑΕ.
Η δωρεά των μετοχών του Τάκη Κανελλόπουλου και του Νίκου Κούλη προς την Ερασιτεχνική ΑΕΚ έχει γίνει εδώ και αρκετούς μήνες. Ωστόσο, επίσημα η «Μάνα ΑΕΚ» δεν είχε αποφασίσει αν θα αποδεχθεί τελικά το περίπου 12% των μετοχών της ΠΑΕ που είχαν οι δύο πρώην αντιπρόεδροι.
Σήμερα έγινε διοικητικό συμβούλιο στην Ερασιτεχνική (έλειπαν μόνο οι Ασλανίδης - Μανουσάκης) και αφού έχει γίνει πρώτα ο νομικός έλεγχος των μετοχών αποφασίστηκε να γίνει αποδεκτό το ποσοστό των δύο μετόχων. Κάτι που σημαίνει ότι πλέον η Ερασιτεχνική ΑΕΚ θα έχει στην κατοχή της το 22% των μετοχών της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, την οποία θα ενημερώσει επίσημα αύριο με έγγραφο της. 
Να σημειωθεί, ότι ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης (μέλος του δ.σ.) εξέφρασε αντιρρήσεις για την αποδοχή του 12% των μετοχών, αλλά του εξηγήθηκε ότι έχει γίνει σχετικός νομικός έλεγχος και δεν προκύπτει πρόβλημα. Μάλιστα, σε πιθανή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και με δεδομένο ότι η Ερασιτεχνική δεν μπορεί να συμμετάσχει, το 22% θα μειώνεται σταδιακά. Την αποδοχή του 12% καταψήφισαν οι Ανατολιωτάκης, Τσόγκας και Κάχρης.
Στο σημερινό δ.σ. επίσης συζητήθηκε εκτενώς και το θέμα με την ΠΑΕ ΑΕΚ και το επικείμενο δικαστήριο (17 Μαρτίου) για το 10% από τα διαρκείας που δεν έχει αποδοθεί από το 2004. Εκεί έγινε αναφορά στην πρόθεση του Πέτρου Παππά και του Σταύρου Αδαμίδη (εκφράστηκε και χθες στην συνάντηση της Γράμμου) για να τα βρουν οι δύο πλευρές πριν το δικαστήριο.
Αυτό θα γίνει αν υπάρξει συμφωνία για καταβολή από πλευράς ΠΑΕ ενός συγκεκριμένου ποσού κάθε μήνα, ώστε να γίνει κάποια στιγμή η αποπληρωμή του χρέους. Αν τελικά τα βρουν Ερασιτεχνική - ΠΑΕ, τότε στις 17 Μαρτίου θα ζητήσουν από κοινού αναβολή στο δικαστήριο.

aek365.gr