ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Σε καλό δρόμο ο Γκερέιρο .

Στόχος να είναι έτοιμος στα πλέι οφ ο Πολωνός.

 Ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθεί εδώ και μερικές εβδομάδες ο Ρότζερ Γκερέιρο. Ο Πολωνός ο οποίος είχε προσβληθεί από ιό της ομάδας ιών της λοιμώδους μονοπυρήνωσης και από τις 8 Φεβρουαρίου απέχει από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, είναι σε καλό δρόμο να επιστρέψει δυνατός. Οι φόβοι που υπήρχαν αρχικά ξεπεράστηκαν σχεδόν αμέσως.

Ο Γκερέιρο ακολουθεί μία σειρά εξετάσεων οι οποίες συνεχώς δείχνουν καλύτερα αποτελέσματα. Αποτέλεσμα έχει να αυξάνει καθημερινά τους ρυθμούς της προπόνησης (στην προπόνηση της Δευτέρας έτρεξε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και έπειτα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα) και όλα δείχνουν ότι στα πλέι οφ θα είναι έτοιμος από πλευράς υγείας να τεθεί στη διάθεση του Μπάγεβιτς. Από εκεί και πέρα βέβαια θα είναι στο χέρι του προπονητή κατά πόσο θα τον χρησιμοποιήσει, όμως τούτο τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει λίγη σημασία.

Η ουσία είναι ότι ο Γκερέιρο ξεπερνά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και θα επιστρέψει εκ νέου δυνατός στην ενεργό δράση και μάλιστα σύντομα.