ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Κορυφαίος του μήνα ο Μακ της ΑΕΚ.

 

Ο Λαμόντ Μακ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) για τον μήνα Φεβρουάριο στην Α1 μπάσκετ των Ανδρών, καθώς στην ψηφοφορία, στην οποία συμμετείχαν 30 εκπρόσωποι των ΜΜΕ απ΄ όλη την Ελλάδα, συγκέντρωσε 28 ψήφους.
Ο Αμερικανός φόργουορντ της ΑΕΚ άφησε στη δεύτερη θέση, με 27 ψήφους, τον Δημήτρη Διαμαντίδη του Παναθηναϊκού, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Μίλος Τεόντοσιτς του Ολυμπιακού με 20 ψήφους. Ο Λαμόντ Μακ είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης και την 17η αγωνιστική.
Με αφορμή την ανάδειξή του σε MVP για τον μήνα Φεβρουάριο, ο Λαμόντ Μακ παραδέχθηκε: «Δεν θα μπορούσε παρά να με γεμίζει ικανοποίηση ο τίτλος αυτός, αν και η απόδοση της ομάδας είναι πάνω από την ατομική διάκριση.
Όπως είπα και την προηγούμενη φορά, είναι πολύ σημαντικό τόσο για εμένα όσο και για τους συμπαίκτες μου ότι έχουμε πλέον απελευθερωθεί στο παιχνίδι μας. Προσωπικά, δεν είμαι υποχρεωμένος να κάνω μόνο συγκεκριμένα πράγματα, ενώ προσαρμόστηκα και στις απαιτήσεις της λίγκας κι αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που αποδίδω καλύτερα σε σχέση με παλιότερα».
Για το μέλλον της ΑΕΚ δήλωσε αισιόδοξος: «Η ομάδα έχει ανέβει ψυχολογικά, μετά και τις τελευταίες εμφανίσεις, και πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε κι άλλο και θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Η ήττα μας από τον Κολοσσό Ρόδου και κυρίως η εικόνα που δείξαμε ήταν μια κακή παρένθεση. Είμαι σίγουρος πως θα επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας».
Η ΑΕΚ έχει μπροστά της μια δύσκολη αποστολή, καθώς στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής θα φιλοξενηθεί στο κλειστό της Νεάπολης από τον Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας. Ο Λαμόντ Μακ, όμως, πιστεύει στην ομάδα του. «Ο στόχος μας είναι μόνο η νίκη. Με την εμπειρία και την ποιότητα, που έχουμε ως ομάδα, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε» δήλωσε.

sentragoal.gr