ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Στην αποστολή ο Γκερέιρο!

Ο Βραζιλιάνος μέσος επιστρέφει και θα είναι στην 19αδα της ΑΕΚ για το ματς με τον Νέο Πανιώνιο.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης της ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Κυριακάτικου αγώνα με τον Νέο Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Σε αποστολή μετά από πολύ καιρό λόγω της σοβαρής ασθένειας του επιστρέφει ο Ρότζερ Γκερέιρο. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μέσος της ΑΕΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας και παίζει στα προπονητικά διπλά, δείχνοντας έτοιμος να προσφέρει και πάλι.

Οι δύο τελευταίες συμμετοχές του Γκερέιρο ήταν στα τέλη Ιανουαρίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός και τον Παναθηναϊκό εκτός, όταν και μπήκε και στα δύο ματς ως αλλαγή στο 89'. Τελευταία συμμετοχή του στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ ήταν στις 6 Δεκεμβρίου στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Νέο Πανιώνιο και τώρα στο ματς του δεύτερου γύρου με τον ίδιο αντίπαλο επιστρέφει και πάλι σε αποστολή...
 
Οι 19 παίκτες της «κιτρινόμαυρης» αποστολής είναι οι: Λούκατς, Αραμπατζής, Αλβες, Μαϊστόροβιτς, Καράμπελας, Γιάχιτς, Μανωλάς, Γιαχάγια, Μάκος, Καφές, Χέρσι, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Λαγός, Νέμεθ, Σκόκο και Γκέντσογλου. Εκτός έμειναν οι Αλεξόπουλος, Σάχα, Γεωργέας, Αραούχο (τιμωρημένος), Μαντούκα (τιμωρημένος), Aρτσε, Κουτρομάνος, Παυλής και οι Ταχτσίδης, Φροξυλιάς και Ρίκκα που θα αγωνιστούν αύριο με τη Β' ομάδα στο παιχνίδι με την αντίστοιχη του Πανιωνίου στο γήπεδο των Γλυκών Νερών.

aek365.gr