ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

«Σας θέλω κοντά στην ΑΕΚ»

Τι είπε ο Σταύρος Αδαμίδης στους παλαίμαχους της Ενωσης και τι δεσμεύθηκαν οι δύο πλευρές.

Την πρώτη τους γνωριμία με τον Σταύρο Αδαμίδη είχε σήμερα αντιπροσωπεία των Παλαιμάχων της ΑΕΚ (Συμιγδαλάς, Καραφέσκος, Σεραφείδης, Αντωνόπουλος και Καραγκιοζόπουλος), μιλώντας για όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύνδεσμος.

Η συζήτηση έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και οι δύο πλευρές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες από αυτά που άκουσαν και δεσμεύθηκαν. Από την πλευρά του, ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε ότι θέλει δίπλα στην ομάδα τους παλαίμαχους («σας θέλω κοντά στην ΑΕΚ» είπε χαρακτηριστικά), καθώς αυτοί είναι η ζωντανή ιστορία της Ένωσης και μόνο όφελος θα μπορούσαν να έχουν όλοι από κάτι τέτοιο, ενώ μάλιστα τους ζήτησε να υπάρχει εκπρόσωπος τους στο επόμενο Δ.Σ. της ΠΑΕ, όπου θα θέσει θέματα προς συζήτηση.

Παράλληλα, έγινε ενημέρωση για το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα και την πορεία των έργων, όπου  όλοι κατέληξαν ότι η ομάδα θα πρέπει να φύγει άμεσα από τους Θρακομακεδόνες, για ένα υπερσύγχρονο προπονητήριο, όπως είναι αυτό των Σπάτων, που δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα. Με το κλείσιμο της συνάντησης ανανεώθηκε το ραντεβού τους, λέγοντας μάλιστα πως από εδώ και στο εξής αυτές οι επαφές θα είναι πιο συχνές.

Από την πλευρά τους οι αντιπρόσωποι των παλαίμαχων, είχαν μόνο καλά λόγια να πουν από την πρώτη εντύπωση που αποκόμισαν από τον Σταύρο Αδαμίδη, ενώ έκριναν θετικά την στάση του να τους καλέσει τόσο γρήγορα. Μάλιστα, έλεγαν χαρακτηριστικά πως ο 36χρονος δικηγόρος μπήκε στην ΑΕΚ και έχει πρόθεση να βοηθήσει με κάθε μέσο και τρόπο που μπορεί.

Όσο για το θέμα ανάληψης πόστου στην ΠΑΕ, η κουβέντα δεν έφτασε εκεί και περιορίστηκε στα τυπικά της πρώτης επαφής, κάτι που όμως δεν αποκλείεται να συζητηθεί στο επόμενο ραντεβού. Όπως επίσης δεν τέθηκε και γηπεδικό θέμα, παρά το γεγονός ότι οι παλαίμαχοι, στην πλειονότητά τους, τάσσονται υπέρ της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

aek365.gr