ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Δεν ξεχνιέται...

Υστερα από 39 χρόνια οι μνήμες δεν έχουν «ξεθωριάσει»... Ο παλαίμαχος αμυντικός της Ιντερ Μάριο Γκιουμπερτόνι παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Repubblica" για τους «νερατζούρι» των 70’s και θυμήθηκε την ατμόσφαιρα που βίωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια τη σεζόν 1971-72.

Η Ιντερ απέκλεισε τότε την ΑΕΚ (και έφτασε στη συνέχεια μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών όπου ηττήθηκε από τον Αγιαξ), όμως χρειάστηκε να υποκλιθεί στους «κιτρινόμαυρους» στη ρεβάνς της Αθήνας. Ας αφήσουμε, όμως, τον ίδιο τον Γκιουμπερτόνι να τα εξιστορήσει (το πρώτο ματς στο Μιλάνο είχε λήξει 4-1).

«Πώς να ξεχάσω τον επαναληπτικό της Αθήνας; Είχε ένα πολύ δυνατό κοινό. Ο διαιτητής επηρεάστηκε από αυτό. Το ίδιο, όμως, και οι αντίπαλοί μας. Τους οδήγησε ο κόσμος τους. Τελικά χάσαμε 3-2 (σ.σ. σκόραραν για την Ενωση οι Βεντούρης, Παπαϊωάννου και Κώστας Νικολαΐδης). Περάσαμε, βέβαια, αλλά μόλις πήγα στα αποδυτήρια και είδα τα πρόσωπα των συμπαικτών μου κατάλαβα ότι είχαμε πετύχει κάτι πολύ σπουδαίο».

Τάδε έφη Γκιουμπερτόνι και προφανώς δεν είναι ο μοναδικός παίκτης για τον οποίο παραμένει αλησμόνητη η Νέα Φιλαδέλφεια. Ετσι, για να επιβεβαιωθεί πόσο εύστοχη ήταν η απόφαση του Γιάννη Γρανίτσα να κατεδαφιστεί η ιστορική έδρα της ΑΕΚ πριν από 7 χρόνια. Ηταν Μάιος του 2003 όταν ανέλαβαν δράση οι μπουλντόζες.

sentragoal.gr