ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Με Μανωλά στην ενδεκάδα.

Την ευκαιρία που τόσο καιρό αναζητούσε φαίνεται ότι θα πάρει ο Κώστας Μανωλάς στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ. Ο νεαρός αμυντικός που στις τελευταίες αγωνιστικές συμπεριλαμβανόταν στις αποστολές της ΑΕΚ βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο όνειρο να πάρει χρόνο συμμετοχής με τα κιτρινόμαυρα.

Βλέπετε, ο Μανωλάς αποτελεί τη μοναδική λύση του Μπάγεβιτς για το κέντρο της άμυνας ενόψει Καβάλας, με τον Μαϊστόροβιτς να είναι τιμωρημένος και τον Ζεράλδο να συγκεντρώνει ελάχιστες (έως καμία) πιθανότητες να αγωνιστεί.
Έτσι ο νεαρός αμυντικός δοκιμάστηκε στο χθεσινό προπονητικό διπλό από τον Μπάγεβιτς στην ομάδα των βασικών που μαζί με τον Γιάχιτς συνέθεσαν το δίδυμο στα στόπερ.

Με τους βασικούς αγωνίστηκαν και ο Σάχα, ο Αραούχο δεξί μπακ και ο Γεωργέας αριστερό, ο Καφές με τον Μαντούκα στα αμυντικά χαφ με τους Σκόκο Λεονάρντο να συμπληρώνουν την τετράδα της μεσαίας γραμμής πίσω από τους Τζιμπούρ Μπλάνκο που συνέθεσαν το επιθετικό δίδυμο.

Οι τρεις αλλαγές του Ντούσκο ήταν ο Γιαχάγια στη θέση του Μαντούκα, ο Χέρσι αντί του Λεονάρντο και ο Νέμεθ αντί του Μπλάνκο. Την ομάδα των αναπληρωματικών συνέθεταν πέρα από τους παραπάνω οι Αραμπατζής, Αλεξόπουλος, Γκέντσογλου, Καράμπελας, Ενσαλίβα, Μάκος, Λαγός και Φροξυλιάς. Οι βασικοί επικράτησαν με 1-0 χάρη σε γκολ του Τζιμπούρ.

Στα προπονητικά, ο Ίσμαελ Μπλάνκο προπονήθηκε κανονικά, ενώ στο διπλό αγωνίστηκε επιφυλακτικά και ο Γρηγόρης Μάκος, εξαιτίας του τραυματισμού του στη μύτη. Με την ομάδα προπονήθηκε και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση.

Οι Άλβες, Άρτσε, Γκερέιρο και Παυλής συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα, κάνοντας τρέξιμο και θεραπεία.

sentragoal.gr