ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Συνάντηση Μπάγεβιτς-Αδαμίδη-Παππά

Ο Πέτρος Παππάς βλέποντας πως πολλά πράγματα που δεν συνάδουν με την εικόνα που θέλει να έχει η ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία και κάλεσε σε συνάντηση τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Σταύρο Αδαμίδη. Οι τρεις άντρες συζήτησαν για όλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος με την διοίκηση να δείχνει στήριξη στην τεχνική ηγεσία ακόμα και για την ερχόμενη σεζόν.

Το ραντεβού δόθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Πέτρο Παππά να είναι αυτός που ανέλαβε την πρωτοβουλία της συνάντησης. Το γεγονός πως ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ θέλησε να βρεθεί με τον εν δυνάμει πρόεδρο και τον τεχνικό της ομάδας δείχνει πως επιθυμεί την συνέχιση της συνεργασίας με τον Σερβοέλληνα τεχνικό. Άλλωστε αυτή ήταν και η πρώτη φορά που ο Μπάγεβιτς αποχώρησε ικανοποιημένος από συνάντηση με ανθρώπους της διοίκησης όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα.

Οι τρεις άντρες συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, από το κλίμα στα αποδυτήρια μέχρι την αγωνιστική εικόνα της Ένωσης. Ο Μπάγεβιτς έδωσε τις εξηγήσεις του για την παρουσία της ομάδας στη Λάρισα αλλά και για τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις μετά το καλό ξεκίνημα στον 2ο γύρο. Οι Παππάς και Αδαμίδης άκουσαν τον Ντούσκο και στη συνέχεια συζητήθηκε πόσο σημαντικό είναι για τον σύλλογο να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά η ΑΕΚ θα παλέψει για να το πετύχει. Άλλωστε εκτός εκτός από την διοίκηση το θέλει και ο Μπάγεβιτς.

Η κουβέντα έφτασε μέχρι και την επόμενη χρονιά (γνώμες και απόψεις για τον σχεδιασμό) χωρίς βέβαια να υπάρξουν αναλύσεις. Πολλά θα κριθούν από την τελική θέση της ΑΕΚ στα πλέι οφ και τις εμφανίσεις που θα έχει ο Δικέφαλος στα ντέρμπι. Όλα πάντως δείχνουν πως η διοίκηση στηρίζει την τεχνική ηγεσία με τον Πέτρο Παππά να παίρνει αποφασίσεις αν και εμπιστεύεται τον Σταύρο Αδαμίδη.

Τη συνάντηση επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και η ΠΑΕ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας:

"Συνάντηση μεταξύ των κυρίων Πέτρου Παππά, Σταύρου Αδαμίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς, πραγματοποιήθηκε σήμερα. Οι τρεις άνδρες είχαν συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας".
 

sport 24.gr