ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Ο ΣΚΟΚΟ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ!

Ένα εκπληκτικό χτύπημα φάουλ του Νάτσο Σκόκο στο 93’ χάρισε στην ΑΕΚ τον βαθμό της ισοπαλίας στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Πανιώνιο. Εξαιρετικοί οι «κυανέρυθροι», που προηγούνταν από το 40’ με τον Γουνδουλάκη και έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Κακή εμφάνιση από τους «κιτρινόμαυρους», που «φωνάζουν» για δύο πέναλτι, όπως και οι φιλοξενούμενοι για μη αποβολή του Γιάχιτς. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο Πανιώνιος, λόγω αποβολής του Ριέρα στο 86'.

Ανοικτό ματς, πολλά λάθη

Η περίοδος φόρμας των δύο ομάδων εγγυάτο το καλό θέαμα. Έτσι, μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Στο 11’ η ΑΕΚ άγγιξε το γκολ, αλλά ο Μπλάνκο από πέντε μέτρα σούταρε άουτ, στο 15’ ο Ριέρα βρέθηκε απέναντι στον Αραμπατζή, αλλά έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια άουτ, ενώ δύο λεπτά μετά το τακουνάκι του Τζεμπούρ, σε συρτή σέντρα του Λεονάρντο, είχε την ίδια κατάληξη. Το παιχνίδι ήταν ανοικτό με κύριο χαρακτηριστικό τα πολλά λάθη εκατέρωθεν, ιδιαίτερα από τους μέσους.

Προβάδισμα για Πανιώνιο, φωνές για ΑΕΚ

Ο Πανιώνιος ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις με τον αεικίνητο Ριέρα και στο 40ό λεπτό έφτασε στο γκολ. Ο Κούκετς τράβηξε πάνω του την άμυνα, πάσαρε στον Κουμόρτζι, ο οποίος προ του εξερχόμενου Αραμπατζή έδωσε δίπλα του στον Γουνδουλάκη, που σκόραρε προ κενής εστίας. Το γκολ αποσυντόνισε τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι όμως λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στις καθυστερήσεις, ο Τζεμπούρ βρήκε τον Καφέ μέσα στην περιοχή κι αυτός «τσίμπησε» την μπάλα προ του Μπέλιτς, ο οποίος τον ανέτρεψε καθαρά. Ο διαιτητής Κύρκος, όμως, δεν καταλόγισε το πέναλτι, στέλνοντας τους «κυανέρυθρους» στα αποδυτήρια με προβάδισμα και τους γηπεδούχους με πολλές διαμαρτυρίες.

Πιο κοντά στο 0-2, παρά στο 1-1

Με άριστη τακτική στον αγωνιστικό χώρο, ο Πανιώνιος είχε τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις με δεύτερο γκολ τη φλύαρη και ανούσια δημιουργικά και επιθετικά ΑΕΚ. Σε μία περίπτωση με τον Γουνδουλάκη και δύο με τον Τσότσαλιτς, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 2-0, την ώρα που η «Ένωση» είχε απλώς να διαμαρτύρεται για ένα πέσιμο του Τζεμπούρ από σπρώξιμο μέσα στην αντίπαλη περιοχή στο 60’. Και ο Πανιώνιος όμως δικαιούται να «φωνάζει» για μη αποβολή του Γιάχιτς στο 59’, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όταν έπεσε «θεατρικά» για να εκβιάσει το πέναλτι.

Αλλαγές χωρίς αντίκρισμα

Η είσοδος των Νέμεθ (64’ αντί του Λεονάρντο) και Γκερέιρο (70’ αντί του Γκέντσογλου) ουδόλως βελτίωσε την κακή εικόνα της ΑΕΚ και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς απέσυρε στο 78’ τον... δεξιό χαφ (μετά τις αλλαγές) Μπλάνκο, ρίχνοντας στη μάχη και τον Χέρσι. Η ΑΕΚ απείλησε ουσιαστικά για πρώτη φορά στην επανάληψη στο 83’, αλλά το πλασέ του Νέμεθ στο γύρισμα του Σκόκο από αριστερά εξουδετερώθηκε εντυπωσιακά από τον Μπέλιτς.

Η κλάση του Σκόκο

Ο Πανιώνιος έχασε στο 86’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση τον Ριέρα και αμέσως μετά τον Λάτκα με τραυματισμό, ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Παράσχου με την καλή της οργάνωση απέναντι στην άναρχη ΑΕΚ έδειχνε να κρατά σφιχτά τη νίκη. Όμως, ο μετριότατος σε όλο το ματς Σκόκο έδειξε την κλάση του και με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 93’, από απόσταση 30 μέτρων, έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του ισοφαρίζοντας σε 1-1.