ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Πλήρης για νίκη με το Κιλκίς .

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ υποδέχεται τον ΓΑΣ χωρίς κόσμο, λόγω της τιμωρίας της έδρας...

Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται στις 18:00 τον ΓΑΣ Κιλκίς στο κλειστό του Μενιδίου «Μπάμπης Χολίδης» για την 19η αγωνιστική της Α1 και εφόσον επαληθευτούν τα προγνωστικά, θα φτάσουν στη νίκη. Φυσικά θα χρειαστεί η απόλυτη σοβαρότητα, αφού ο αντίπαλος βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στα μείον είναι και η έλλειψη του κόσμου, καθώς ο «Δικέφαλος» θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του και το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Παρόλα αυτά, οι «κιτρινόμαυροι» εφόσον παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα, λόγω της εμφανής διαφοράς ποιότητας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στο αγωνιστικό μέρος, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ο «Δικέφαλος» θα παραταχθεί πλήρης.
Νέα κλήση σε απολογία

Εν τω μεταξύ σήμερα (19/03), το Σωματείο της ΑΕΚ κλήθηκε για πολλοστή φορά και φέτος σε απολογία από την αθλητικό δικαστή Αδαμαντία Γκογκόλη. Η απολογία θα γίνει την προσεχή Τρίτη (23/03), ενώ αφορά το παιχνίδι πρωταθλήματος στα Χανιά κόντρα στον Κύδωνα. Παράλληλα, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον γνωστό ορθοπεδικό – χειρούργο «κιτρινόμαυρων» αισθημάτων Λάκη Νικολάου, ο οποίος χειρούργησε αφιλοκερδώς και με απόλυτη επιτυχία τον παίκτη της «Ένωσης», Μάκη Κουτσή.

orasports.gr