ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

O ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ patissia club ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ!

Το Patissia club έκλεινε τα 21 του χρόνια. Παλμός υπήρχε, πάθος υπήρχε και περίπου 200 άτομα (φίλους της ΑΕΚ από όλη την Ελλάδα) έκαναν τον «Ουρανό» στην Πεύκη να μοιάζει με την... Σκεπαστή στην Νέα Φιλαδέλφεια. Συνθήματα (και ενόψει Τούμπας...), τραγούδι και πολλά χαμόγελα σε μία βραδιά που μύριζε «ΑΕΚ από τα παλιά». Ο Γενεράκης εκεί, ο Δημητριάδης εκεί, ο Τσιάρτας εκεί και από τους σύγχρονους ο Γεωργέας. Ξεχωριστή βεβαίως η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο «τίγρης» για ακόμη μία χρονιά ήταν τον επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ιδιαιτέρως μετά την συνάντηση του τον μόνο μέτοχο που πληρώνει την δεδομένη στιγμή Πέτρο Παππά. Άπαντες του ζήτησαν με τον δικό τους τρόπο να βοηθήσει την ΑΕΚ και «να σωθούμε...», όπως του έλεγαν χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια είναι μία. Ο Μελισσανίδης ήταν χθες βράδυ πολύ διαφορετικός από κάθε άλλη φορά. Πιο ευδιάθετος και συνέχεια χαμογελαστός. Πέρυσι χαρακτηριστικά και πάλι με 200 οπαδούς να του ζητούν (επίμονα και πάλι) να πάρει την ΑΕΚ, προσπαθούσε να δείχνει συγκρατημένος και ψύχραιμος. Φέτος ήταν πολύ διαφορετικά... Βεβαίως η πορεία θα δείξει τι θα γίνει, αλλά οι οιωνοί δείχνουν καλοί και άφησε αφορμές για πολλές ελπίδες. Ακόμα και η δήλωση που έκανε για τον Γενεράκη έλεγε με τον τρόπο της πολλά. «Στην πρώτη ευκαιρία θα είναι και ο Γενεράκης πάλι στην ΑΕΚ»... υπογράμμισε.

Ο Μελισσανίδης κάθισε δίπλα στον Δημητριάδη, τον οποίο φώναζε συνέχεια «Βασιλάκη μου». Δίπλα στον Δημητριάδη ήταν και ο Γεωργέας. Όταν η ώρα πέρασε (περίπου 01.00), ο αρχηγός της ΑΕΚ αποχώρησε, καθώς το πρωί υπήρχε προπόνηση και το απόγευμα ταξίδι και έπρεπε να ξεκουραστεί. Χαιρέτισε τον Τσιάρτα, τον Δημητριάδη και όλους του τραπεζιού και ήρθε και η ώρα να φτάσει στον Μελισσανίδη. Του είπε «Καλό βράδυ» και ο «τίγρης» του απάντησε χαρακτηριστικά «Παίξτε σαν ΑΕΚ στην Τούμπα την Κυριακή».

Ο Γεωργέας χαμογέλασε και του είπε «Αυτό θα κάνουμε. Αλλά ελάτε και εσείς να βοηθήσετε την ΑΕΚ». Ο Μελισσανίδης χαμογέλασε με νόημα και ο Γεωργέας αποχώρησε εν μέσω αποθέωσης και πολλών φωτογραφιών με φίλους της ΑΕΚ.
Ο «τίγρης» έδειχνε χαλαρός. Μιλούσε σε όλους τους φιλάθλους, φωτογραφήθηκε μαζί τους, έπιασε χαλαρή κουβεντούλα με δημοσιογράφους και περίπου στις 02.30 αποχώρησε για να ακούσει και πάλι το «Τίγρη θεέ πάρε την ΠΑΕ» και να πάρει μαζί του για ακόμη μία φορά την αγάπη των φίλων της ΑΕΚ και την αγωνία τους για το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας...

Στο διπλανό τραπέζι από τον Μελισσανίδη, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μπάμπης Καραμανλής παρέα με τον Χρήστο Παπαδημητρίου (στο παραδίπλα τραπέζι και ο πρόεδρος της «Ενωσης 1924» και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Κυριάκος Χήνας). Το ταξίδι στις ΗΠΑ για τις συναντήσεις με τον Κοζώνη και τον Πρασσά θα γίνει την Κυριακή και η αγωνία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Καραμανλή που θέλει να δει όσο κανένας άλλος την ΑΕΚ και πάλι... Βασίλισσα.

Ιδιαίτερη παρουσία βεβαίως και της Αντζελας Δημητρίου... Η γνωριμία της γνωστής τραγουδίστριας από παλιά με τον Δημήτρη Μελισσανίδη (η ΑΕΚ έκανε την φιέστα της για το τελευταίο πρωτάθλημα του '94 στο μαγαζί που τραγουδούσε η Δημητρίου), ήταν αφορμή για να χαμογελούν αμφότεροι πολλές φορές και ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ να την ραίνει με λουλούδια ασταμάτητα...

aek365.gr