ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΑΕΚΑΡΑ - ΕΝΩΣΙΣ...

Ένωση... η λέξη-κλειδί!
Άλλο ένα ντέρμπι «βάφθηκε» στα κιτρινόμαυρα. Καμία έκπληξη!

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-1 αντί για 1-3 ή 1-4 βάσει των ευκαιριών που «κλώτσησε» η ομάδα στο ντέρμπι της Τούμπας. Χάθηκε η ευκαιρία για μια εμφατική νίκη στην πιο σκληρή έδρα της Σούπερ Λίγκας, αλλά το γκολ του Μπλάνκο έφθανε και περίσσευε τελικά για να «στείλει» τα μηνύματά του σε εχθρούς και φίλους ενόψει των play off...

Η συσπειρωμένη ΑΕΚ δεν έχει να φοβηθεί, λοιπόν, καμία από τις ομάδες με τις οποίες θα διεκδικήσει σε λίγο καιρό το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Αυτό έδειξαν μέσα στο τερέν οι αναμετρήσεις της με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη, σε α’ και β’ γύρο.

Αν έχει να φοβηθεί κάτι η ΑΕΚ ας ψάξει να το βρει... στην οικογένειά της. Η εσωστρέφια, η Μπαγεβιτσολογία, το κόμπλεξ και η αρνητική αύρα που βγάζει τούτη η ομάδα ακόμη και στις καλές στιγμές της φετινής περιόδου, αποτελούν τον πλέον υπολογίσιμο «αντίπαλό» της για τα play off.

Τι θέλω να πω; Το καλύτερο που 'χει να κάνει ο φίλαθλος της ΑΕΚ είναι να μην περνάει μια νίκη ή μια ήττα από το «κόσκινο» του προπονητή, του Αδαμίδη και του κάθε α-μέτοχου. Πχ. Κέρδισε η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ; Ας το χαρεί ο ΑΕΚτζής δίχως να μπει στη διαδικασία να την πει στον άλλο ΑΕΚτζή που δεν γουστάρει να βλέπει τον Μπάγεβιτς. Διότι με αυτόν τον τρόπο «ρίχνει λάδι στη φωτιά».

Σήμερα, λοιπόν, ο φίλαθλος της ΑΕΚ μπορεί να χαρεί για τη νίκη στο ντέρμπι της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ του Φερνάντο Σάντος.

Καλός, χρυσός, άγιος και εργατικός ο κόουτς του ΠΑΟΚ αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το πρωτάθλημα που έχασε τη σεζόν 2001-2002 με την ΑΕΚ του Τσιάρτα, του Νικολαϊδη, του Καψή, του Κασάπη, του Μπορμπόκη, του μεγάλου Κάρλος Γκαμάρα και των άλλων παιδιών που ξεχείλιζαν από ποιότητα. Την κρίσιμη στιγμή ο Σάντος θα βραχυκυκλώσει, όπως συνέβη πάνω-κάτω και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι αλλαγές του στο β’ ημίχρονο ήταν... βούτυρο στο ψωμί του Μπάγεβιτς!

Παρ' όλα αυτά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι οι ομάδες με τη μεγαλύτερη πρόοδο στον β’ γύρο. Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ έχει μαζέψει από την 16η έως και τη 27η αγωνιστική 28 βαθμούς και ακολουθεί η ΑΕΚ με 27! Παναθηναϊκός και Άρης έχουν από 23 και έπεται ο Ολυμπιακός με 21.

Αμφιβάλει κανείς ότι η ΑΕΚ θα διεκδικούσε σήμερα το πρωτάθλημα αν είχε από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου μια διοίκηση που θα ενέπνεε σεβασμό στη Σούπερ Λίγκα και σε όλους όσοι «κινούν τα νήματα» στο παρασκήνιο; «Μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και δεν μας σέβεται κανένας. Είσαι η ΑΕΚ και μας φέρονται οι διαιτητές χειρότερα και από τον Πανθρακικό» έλεγε τον περασμένο Νοέμβριο σε μια κουβέντα βασικός ποδοσφαιριστής της ομάδας, που έβλεπε να του κλέβουν το ψωμί και να τον...κοροϊδεύουν κι από πάνω!

Αμφιβάλει κανείς ότι ακόμη κι αυτή η ΑΕΚ που δεν ξετρελαίνει με το ποδόσφαιρό της (σ.σ αλήθεια ποια ομάδα μας έχει βγάλει... τα μάτια φέτος;;;) θα είχε καλύτερη τύχη αν υπήρχε μια στιβαρή διοίκηση που θα πλήρωνε στην ώρα της και θα την «ένιωθαν στο πετσί τους» οι ποδοσφαιριστές;

Ό,τι έγινε, έγινε. Τουλάχιστον ας παραδειγματιστούν από τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος μπας και προλάβουν το «τρένο» του Τσάμπιονς Λιγκ.


sentragoal.gr