ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Πληρώνει και ζητά τους βαθμούς πίσω!

Η Ερασιτεχνική αποφάσισε να παλέψει για να ζήσει το ανδρικό τμήμα βόλεϊ και να παίξει στα πλέι άουτ της Α1.

Η κατάσταση στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ παραμένει σε οριακό σημείο... Το υπέρογκο χρέος «πνίγει» την Ερασιτεχνική, που όμως δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να «παλεύει» για την σωτηρία του. Έτσι, στο σημερινό δ.σ. της αποφασίστηκε να πληρώσουν οι διοικούντες τους πρώην αθλητές (οι νυν είναι πληρωμένοι) και να ζητήσουν από το ΑΣΕΑΔ να επιστρέψουν τους βαθμούς στην ΑΕΚ.

Αναμένεται μάλιστα πολύ σύντομα να πληρωθούν οι Σάκι και Κυριακίδης τα 25.000 ευρώ και έτσι να ισχυροποιηθεί η θέση της Ενωσης στο ΑΣΕΑΔ για δικαίωση. Ετσι, θα γίνει και η ύστατη προσπάθεια ώστε η «ΑΕΚ της Καρδιάς» να διεκδικήσει την παραμονή της στην Α1 μέσω των πλέι άουτ και όχι με υποβιβασμό λόγω χρεών.
Ωστόσο, ξεκαθαρίστηκε ότι σε περίπτωση που υπάρξουν στην συνέχεια και νέες καταδικαστικές αποφάσεις για την ΑΕΚ για οφειλές σε παλαιότερους αθλητές, η κατάσταση θα φτάσει σε εξαιρετικά δύσκολο σημείο... Σήμερα στο δ.σ. οι δύο δικηγόροι Αλεξίου και Κατσαδήμας παρουσίασαν στα μέλη τις δικαστικές αποφάσεις, τις αγωγές, τα εξώδικα και έγινε και σχετική ενημέρωση για το μεθαυριανό δικαστήριο στο ΑΣΕΑΔ που θα κοστίσει 25.000 ευρώ, ενώ ήδη έχουν καταβληθεί 150.000 ευρώ για παλαιότερες οφειλές σε αθλητές από την Ερασιτεχνική!

Για αυτό και είναι εξαιρετικά μεγάλη η ανάγκη ο κόσμος της ΑΕΚ να συμβάλει στην επιβίωση του τμήματος, για να ζήσει η «ΑΕΚ της Καρδιάς»... Ο λογαριασμός για όποιον μπορεί να συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια είναι ο εξής: 353-002101-100324 (Alpha Bank).

aek365.gr