ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Εκλεισε με Nova, παίρνει πιστοποιητικό.

Δυο λόγους να χαμογελάνε είχαν χθες οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Η ομάδα θα πάρει βαθιά οικονομική ανάσα, καθώς συμφώνησε με τη Nova, ενώ μέσα σε όλα οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται να ενημερώθηκαν από τον ΕΣΑΚΕ ότι ο φάκελός τους δεν έχει προβλήματα και έτσι η ομάδα αναμένεται να πάρει χωρίς προβλήματα το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1 από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.


Οσον αφορά το τηλεοπτικό συμβόλαιο ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάμπης Καραμανλής, τα βρήκε με τo συνδρομητικό κανάλι και έτσι η ΑΕΚ θα είναι τη νέα σεζόν στη Nova, μια συμφωνία που αναμένεται να φέρει στο ταλαιπωρημένο ταμείο της ομάδας περίπου 280.000 ευρώ.

Ενα άλλο εμπόδιο, από το οποίο η ΑΕΚ φαίνεται να περνάει χωρίς πρόβλημα είναι το θέμα της ΕΕΑ. Ο ΕΣΑΚΕ εξέτασε τον φάκελο που θα καταθέσει η ομάδα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και φαίνεται να ενημέρωσε τους «κιτρινόμαυρους» ότι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να πάρουν χωρίς πρόβλημα το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1.

Δύσκολο με Μπόγρη

Η ΑΕΚ δεν έχει παραδώσει τα όπλα στην υπόθεση του δανεισμού του Γιώργου Μπόγρη από τον Παναθηναϊκό, αλλά το ενδεχόμενο να καταλήξει στην ΑΕΚ ο νεαρός σέντερ του «τριφυλλιού» δείχνει πολύ δύσκολο, καθώς ο Πανελλήνιος που τον θέλει, φαίνεται διατεθειμένος να καλύψει ένα σημαντικό ποσό του συμβολαίου του, κάτι που η Ενωση δεν μπορεί να κάνει.

Στο μεταξύ, στο πλευρό του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ, Γιάννη Φιλίππου, που έχασε την αγαπημένη του μητέρα, Παναγιώτα, στάθηκε η Ενωση. Η διοίκηση της ΑΕΚ εξέφρασε τα συλληπητήριά της προς τον Γιάννη Φιλίππου με ανακοίνωση, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της Παναγιώτας Φιλίππου.


sentragoal.gr