ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Υπάρχει και τρίτο όνομα στη λίστα!

Οι διαπραγματεύσεις με τον Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζονται, το όνομα του Πάουλο Σόουζα είναι στη λίστα του Αδαμίδη, αλλά όπως αποκάλυψε στο Sport24.gr ο πρόεδρος της Ένωσης υπάρχει και τρίτος προπονητής στη λίστα. Πρόκειται μάλιστα για μεγάλο όνομα το οποίο έχει κάνει πρωταθλητισμό!

Ο μάνατζερ του Χιμένεθ, Άλβαρο Τόρες, μίλησε στο Sport24.gr τονίζοντας πως οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται επισημαίνοντας μάλιστα πως όλες οι επαφές έχουν γίνει σε πολύ καλό κλίμα.

Φυσικά, ο Τόρες , τόνισε πως ο πελάτης του αν και θέλει να δουλέψει στην Ένωση, αν και είναι ευχαριστημένος με τα όσα του παρουσίασαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, δεν είναι διατεθειμένος να «παζαρέψει  την ουσία όσων των όσων ζητάει».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μάνατζέρ του Χιμένεθ για την πορεία των συζητήσεων και τα «θέλω» του Ισπανού τεχνικού μπορείτε να τα διαβάσετε στη συνέντευξη του Τόρες στο Sport24.gr.

Αυτά είναι τα δεδομένα όσον αφορά τις επαφές με τον Χιμένεθ. Ο Αδαμίδης έχει συζητήσει και συζητάει μαζί του αλλά ο Ισπανός δεν είναι η τελευταία ελπίδα της ΑΕΚ.  Φυσικά δεν αναφερόμαστε στον Πάουλο Σόουζα ο οποίος «κάηκε» καθώς χλευάστηκε από τον κόσμο της Ένωσης, αλλά σε ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο είναι στη λίστα του προέδρου.

Το… τρίτο πρόσωπο

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Sport24.gr με τον Σταύρο Αδαμίδη, ο ισχυρός άντρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αποκάλυψε πως υπάρχει και τρίτος προπονητής στα υπόψιν.

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες του Sport24.gr, το νέο όνομα στη λίστα είναι από τα λεγόμενα… μεγάλα. Πρόκειται για Ευρωπαίο (μάλλον Γάλλος) τεχνικό ο οποίος αν έρθει στην ΑΕΚ θα προκαλέσει αίσθηση και θα ικανοποιήσει όλο το φίλαθλο κοινό. Στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό και είναι ικανός να φέρει την Ένωση πάλι σε τροχιά τίτλου, εκεί δηλαδή που της αξίζει.

Δύσκολες ώρες για προβλέψεις

Αυτή τη στιγμή οι διαπραγματεύσεις για την εύρεση του ανθρώπου που θα αντικαταστήσει τον Μπάγεβιτς στην άκρη του πάγκου είναι σε εξέλιξη και οποιαδήποτε πρόβλεψη θα ήταν… επικίνδυνη.  Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ και ο Σταύρος Αδαμίδης συγκεκριμένα, ψάχνουν το νέο τεχνικό της ομάδας ο οποίος θα μπορέσει να την οδηγήσει ξανά στην κορυφή.

Τα στοιχεία που πρέπει να έχει είναι πολλά όπως και οι δυσκολίες που θα συναντήσει, οπότε η πρόσληψή του δεν είναι και η πιο εύκολη δουλειά στον κόσμο ειδικά τη στιγμή που τα οικονομικά του συλλόγου δεν είναι ανάλογα της ιστορίας της ομάδας. Το σήριαλ «προπονητή» συνεχίζεται αλλά σίγουρα αυτό δεν θα γίνεται για πολύ…



sport24.gr