ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Το βάρος στις Ακαδημίες .

Ένα από πολλά που πράγματα που συζήτησαν οι Χιμένεθ και Αδαμίδης προκειμένου να βρουν κοινή φόρμουλα συμφωνίας, ήταν το θέμα των Ακαδημιών της ΑΕΚ. Και στο συγκεκριμένο θέμα τα μίλησαν και συμφώνησαν.

Ο Ισπανός έμαθε για την... τσιγγάνα ΑΕΚ που γυρίζει στα γήπεδα της Αθήνας να γυμναστεί και να δώσει παιχνίδια. Ενημερώθηκε πάντως παράλληλα για την επιθυμία της διοίκησης σύντομα να μπουν τα τμήματα ακαδημιών στο νέο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Είδηση που χαροποίησε και ενθάρρυνε τον Χιμένεθ.

Ο Ισπανός θέλει (και το θέλημά του θα γίνει πράξη) να ελέγχει τις Ακαδημίες. Να έχει συχνά πυκνά συζητήσεις με τους Κόλα, Σαβέφσκι, Μπατίστα και σαν πρώτη κίνησή του ερχόμενος στην Αθήνα θα είναι να δει από κοντά (όσο πιο σύντομα γίνεται) αγώνα ή ακόμη και προπόνηση της ομάδας των Νέων, προκειμένου να έχει μία προσωπική γνώμη για τη δουλειά και το επίπεδο που υπάρχει.

Ο Χιμένεθ λοιπόν θα δώσει μεγάλη βάση στις ακαδημίες της ΑΕΚ και πρόθεσή του είναι να ζητήσει από τον Μπατίστα, η ομάδα Νέων της Ένωσης να αγωνίζεται το ίδιο σύστημα που θα αγωνίζεται και η πρώτη. Στόχος του είναι οι «μικροί» να μπαίνουν από νωρίς στη λογική και τη νοοτροπία της πρώτης ομάδας σε θέματα τακτικής.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι ο Χιμένεθ έχοντας άκρες στην πατρίδα του, είναι σε θέση να φέρει στην ΑΕΚ νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την Ισπανία, βοηθώντας τους να «ψηθούν» στην Ελλάδα και να παίξουν κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα της Ένωσης. Τούτο βέβαια είναι ένα μελλοντικό σχέδιο και θα μπορεί να υλοποιηθεί όταν μπουν οι ακαδημίες στο προπονητικό των Σπατών.


aek365.gr