ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Στη… λίστα και ο Μπλάνκο.

Η κατάρα των τραυματισμών δεν λέει να αφήσει την ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ. Στους πολλούς τραυματίες των τελευταίων ημερών προστέθηκε και ο Ισμαέλ Μπλάνκο, ο οποίος αποχώρησε με διάταση στον αριστερό δικέφαλο από το ματς Κυπέλλου με τον Πανθρακικό.

Ο Μπλάνκο επέστρεψε στην 11άδα της ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι στην Κομοτηνή αλλά μαζί με τα «μπράβο» κληρονόμησε και ένα τραυματισμό

Ο Αργεντινός πέτυχε τρία τέρματα, είχε μία ασίστ και ήταν ο καλύτερος της Ένωσης με τον Πανθρακικό αλλά το χαμόγελο του Χιμένεθ μετατράπηκε σε αγωνία όταν πληροφορήθηκε τα νέα από το ιατρικό επιτελείο.

Ο «Ζορό» υπέστη διάταση αριστερού δικεφάλου και την Παρασκευή στην προπόνηση θα διαπιστωθεί αν το πρόβλημα είναι ικανό να τον κρατήσει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εβδομάδα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την ΑΕΚ όσον αφορά τους τραυματισμούς. Την Δευτέρα, η λίστα εμπεριείχε ούτε λίγο ούτε πολύ δέκα ονόματα ποδοσφαιριστών με προβλήματα τραυματισμών, με τον Μανόλο Χιμένεθ να… πονοκεφαλιάζει.


sport24.gr