ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Οι τρεις... καμπαλέρος!

Μπορεί η πρώτη ομάδα της ΑΕΚ να μην τα πηγαίνει τόσο καλά όσο θα περιμέναμε το περασμένο καλοκαίρι, όμως αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση της ομάδας Νέων.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καταφέρει μέσα σε πέντε αγωνιστικές να πάρουν τέσσερις νίκες και να «στρογγυλοκάτσουν» στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με εξαίρεση την πρώτη αγωνιστική, τρεις συγκεκριμένοι παίκτες από την πρώτη ομάδα βοηθούν σε κάθε αγώνα την «Ένωση» προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τους νεαρούς τρεις… καμπαλέρος, τους Σταμάτη Καλαμιώτη, Λευτέρη Ιντζόγλου και Δημήτρη Φροξυλιά.


Και οι τρεις τους έχουν αποσπάσει τα εγκώμια του τεχνικού τιμ της ομάδας Νέων κάτι που αναμφίβολα είναι ευχάριστο τουλάχιστον για το μέλλον της ΑΕΚ. Μέχρι αυτή τη στιγμή η «Ένωση» έχει καταφέρει να βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 12 βαθμούς σε πέντε αγώνες έχοντας ηττηθεί μόνο από την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης με 0-1. Οι παραπάνω έχουν αγωνιστεί στις τρεις νίκες της ΑΕΚ (Σέρρες 3-1, Ολυμπιακός Β. 1-3 και Ξάνθη 4-0). Πάνε πολλά χρόνια που η ομάδα Νέων πήγαινε καλά και γι’ αυτό μερίδιο στην επιτυχία έχουν και οι τρεις επαγγελματίες.

Λευτέρης Ιντζόγλου: Μαχητικός και πεισματάρης

Έχει παίξει στα τέσσερα από τα πέντε ματς της ομάδας Νέων και δείχνει ξεκάθαρα πως δεν είναι γι’ αυτό το επίπεδο. Ο Λευτέρης Ιντζόγλου ξεχωρίζει για τον δυναμισμό του στο χώρο της μεσαίας γραμμής ενώ αρκετές είναι οι φορές που γίνεται απειλητικός με τα σουτ που επιχειρεί από μακριά. Μάλιστα στο ματς της τέταρτης αγωνιστικής με την Ξάνθη πέτυχε και το πρώτο του γκολ. 

Ο Ντανιέλ Μπατίστα βασίζεται πάνω του όσον αφορά στο ανασταλτικό κομμάτι της μεσαίας γραμμής, αφού ο αμυντικός χαφ της «Ένωσης» προσφέρει σιγουριά στην αμυντική διάταξη κάνοντας ότι είναι δυνατό για να απορροφήσει τις περισσότερες επιθέσεις των αντιπάλων. Σε αυτό βέβαια τον βοηθάει και η πείρα του σε επαγγελματικό επίπεδο. Αναμφίβολα αν συνεχίσει έτσι δεν αποκλείεται να κερδίσει την παρουσία του στην πρώτη ομάδα.

Σταμάτης Καλαμιώτης: Παίκτης all around

Αφού έφερε εις πέρας την προετοιμασία του καλοκαιριού ο Σταμάτης Καλαμιώτης έχει βρει και διατηρεί ένα πολύ καλό τέμπο και στους αγώνες με την ομάδα Νέων. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός –κατά κύριο λόγο, αφού είναι all around παίκτης στην άμυνα- έχει δείξει σταθερότητα και με κύριο χαρακτηριστικό του τη δύναμη, έχει φέρει εις πέρας όλες τις... επικίνδυνες αποστολές που του ανατέθηκαν. 

Ειδικότερα στο ένας με έναν είναι εξαιρετικός κάτι που τον καθιστά τον μεγαλύτερο μπελά των αντίπαλων επιθετικών. Αυτή η χρονιά είναι χρονιά «σφυρηλάτησης» γι’ αυτόν. Από το περιβάλλον της ομάδας αναφέρεται ότι μπορεί να μην έχει το «ξεπέταγμα» του Κώστα Μανωλά, όμως σύντομα θα είναι και αυτός σε θέση να πάρει τις ευκαιρίες του.

Δημήτρης Φροξυλιάς: Έχει τεχνική και το δείχνει

Μπορεί το κορμί του να μην τον βοηθάει τόσο πολύ –σε θέματα δύναμης μιας και είναι βραχύσωμος- ωστόσο ο νεαρός είναι άκρως ταλαντούχος και σε κάθε ευκαιρία το δείχνει. Έχει αγωνιστεί σε τρεις αγώνες και είναι αλήθεια ότι ο... Βενιαμίν της πρώτης ομάδας τα έχει πάει πολύ καλά. Αποτελεί διαρκή πηγή κινδύνου είτε αγωνίζεται στα άκρα, είτε στον άξονα πίσω από τους επιθετικούς και έχει καταφέρει να σκοράρει μία φορά.

Ο 17χρονος έχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Η καλλιέργεια του ταλέντου του αναμφίβολα είναι το μεγάλο στοίχημα όλων στην ΑΕΚ, αφού μπορεί να εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου και τη συστηματική δουλειά σε έναν αξιόλογο παίκτη.


ora21.gr