ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ: Τίμησαν το όνομα της ΑΕΚ και στα Σπάτα.

Φιλικό αγώνα στα Σπάτα έδωσαν χθες το απόγευμα οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετώπισαν την αντίστοιχη ομάδα βετεράνων του τοπικού “Αήττητου”, σε ένα παιχνίδι το οποίο έληξε 2-1. Τα δυο γκολ της “Ένωσης” πέτυχαν με πολύ ωραίο τρόπο ο Λάμπρος Γεωργιάδης και ο Στέφανος Καλεντέρογλου.

Το σκορ όμως δεν είχε καμία απολύτως σημασία, αφού η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό. Εξάλλου έχει γίνει συνήθεια πλέον για τους “Ενωσίτες”, να παίζουν για τέτοιους σκοπούς, δείχνοντας την κοινωνική τους ευαισθησία. Πέρα από αυτό όμως δοξάζουν με τις ενέργειές τους το όνομα της ΑΕΚ!

Και ο μέγας Νέστορας στα Σπάτα – Τίμησαν τον Αρδίζογλου

Οι “κιτρινόμαυροι” αγωνίστηκαν αρχικά με  τους Σεραφείδη, Σοφιανίτη, Τόσκα, Παπακωστούλη, Πορφύρη, Καραφέσκο, Αρδίζογλου, Παπαδόπουλο, Γεωργιάδη, Μουσούρη, Παπαϊωάννου και στη συνέχεια θέση στον αγωνιστικό χώρο πήραν οι Νικολαΐδης, Λαγινάς, Ζήσης Δ., Ζήσης Β., Τάσος, Καλεντέρογλου, Καρούσης, Ανδρίκουλας και Σκευοφύλακας Π. Τις οδηγίες από τον πάγκο έδωσαν το προπονητικό δίδυμο των Σιμιγδαλά-Αντωνόπουλου.


Στο πλευρό των παλαιμάχων βρέθηκε και ο γερόλυκος της μπάλας ο Κώστας Νεστορίδης. Η ζωντανή ιστορία του “Δικεφάλου αετού”,  αν και δεν αγωνίστηκε, κοιτούσε με λαχτάρα τους υπόλοιπους να παίζουν και υποσχέθηκε ότι σε ένα από τα προσεχή φιλικά των βετεράνων θα φορέσει ξανά τα
 ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Από τη αναμέτρηση βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει ο γραμματέας του Συνδέσμου, Στέλιος Κωνσταντινίδης όπως και ο Άρης Τσαχουρίδης με τον Κώστα Μάρκου. Το παρών έδωσαν επίσης ο Ανδρέας Καρακίδης μαζί με τον Γιάννη Σπυρόπουλο, τον Βασίλη Κούρμπαλη και τον Μιχάλη Δετζάνη.


Από τη μεριά των Σπάτων έπαιξαν οι Τσιμπούρης, Γεώργας, Γουλέτας, Μαριέτης Χ., Φράγκου, Τσιαβάκος, Μαργέτης Π., Τσίχλης, Αντωνόπουλος, Νικολάου, Κατσιφής, Κοντάκης, Πρόφης, Γκίκας, Τσούκας, Υψηλάντης, Μπάτρης.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο του αγώνα τιμήθηκε ο Χρήστος Αρδίζογλου από τους παλαίμαχους του Αήττητου Σπάτων, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Επίσης η τοπική ομάδα ευχαρίστησε τους “κιτρινόμαυρους” για την παρουσία τους, παράθετοντάς τους δείπνο. Μάλιστα τους έδωσαν ενθύμια, μπουκάλια με εκλεκτό κρασί της περιοχής.


ora21.gr