ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

«Ο Μανόλο θα τα καταφέρει…»

Σίγουρος πως ο Μανόλο Χιμένεθ θα πετύχει στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Βασίλης Τσιάρτας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πιστεύω ότι ο Μανόλο θα καταφέρει να διορθώσει κάποια πράγματα στην ΑΕΚ», τόνισε ο παλαίμαχος άσος. «Δεν πρέπει, όμως, να αρχίσουμε τις τρέλες και να περιμένουμε από το πρώτο παιχνίδι να έχει αλλάξει την ομάδα», πρόσθεσε.


Για τον Μανόλο Χιμένεθ: «Ήταν ένα σκληρό αριστερό μπακ, πιο πολύ αμυντικογενή παίκτη. Είχα την τιμή να παίξω μαζί του στη Σεβίλλη και ήταν ένας παίκτης που έδινε και τη ψυχή του μέσα στο γήπεδο».

Για τον προπονητή Χιμένεθ: «Ο προπονητής Χιμένεθ έρχεται με κάποιες περγαμηνές και κάποιες προδιαγραφές, που νομίζω ότι είναι το ιδανικότερο που μπορούσε να κάνει η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από ακαδημίες της Σεβίλλης και από τα χέρια του πέρασαν παίκτες, οι οποίοι κάνουν μεγάλη καριέρα στην Ισπανία. Στη συνέχεια, ανέλαβε την πρώτη ομάδα και το γεγονός πως ήταν για μία τριετία εκεί είναι πολύ σημαντικό. Όταν έφυγε ο Χιμένεθ, ο βοηθός του - Αντόνιο Άλβαρεθ - άντεξε μόνο έξι μήνες. Αυτό σημαίνει πως κάτι έχει για να αντέξει τόσο καιρό σε μια τέτοια ομάδα»

Για τη συζήτηση που είχαν οι δυό τους:
«Βλέποντας τη δουλειά που έχει κάνει στη Σεβίλλη, τη διάθεσή του να δουλέψει, γνωρίζοντας τα όσα θέλει να κάνει, τού είπα: “μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιοι άλλοι για διάφορους λόγους”. Είναι ένας προπονητής που μπορεί να αλλάξει πάρα πολύ την ΑΕΚ. Δεν πρέπει, όμως, να αρχίσουμε τις τρέλες και να περιμένουμε από το πρώτο παιχνίδι να έχει αλλάξει την ομάδα.

Θέλει να αλλάξει σταδιακά τη φιλοσοφία του και τη νοοτροπία του. Θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία για την τακτική και να εξηγήσει στην ομάδα τι πρέπει να κάνει. Πιστεύει στα μικρά παιδιά. Όπως είπε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, δεν τον ενδιαφέρει η ηλικία ενός παίκτη. Με τη σωστή αλλαγή του ροτέισον, θα πάρουν όλοι χρόνο συμμετοχής. Θέλει χρόνο για να αφομοιώσει κάποια πράγματα για την ομάδα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ είναι γυμνασμένοι και αυτό είναι σημαντικό για το έργο του. Βλέπαμε ότι η ομάδα έχει καλή φυσική κατάσταση, όμως τα τρεξίματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε. Αυτό έχει να κάνει με τις απαιτήσεις που έχει η κάθε θέση ενός παίκτη μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι ο Μανόλο θα καταφέρει να διορθώσει κάποια πράγματα στην ΑΕΚ. Σημασία έχει πόσο γρήγορα θα αφομοιώσουν αυτά που θα τους ζητήσει
».


sport-fm.gr