ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Περιμένουν τον Παγιάν στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ μετά τη νικηφόρο πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ ανδρών αλλά και στο σημερινό φιλικό με τον Μίλωνα που έληξε 1-1 λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών έχει αφήσει ικανοποιημένο τον προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Λακασσά.

Και απο την στιγμή που η εισήγησή του για την απόκτηση ξένο διαγωνίου θα πραγματοποιηθεί όλα βαδίζουν ομαλά. Η ΑΕΚ έχει «κλείσει» τον Ρενέ Μορένο Παγιάν, του οποίου ο αδερφός έχει παραστάσεις απο τον ελληνικό πρωτάθλημα καθώς αγωνίζεται στον Πανελλήνιο και τον περιμένει στην Αθήνα μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Το μόνο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι ο νεαρός διαγώνιος περιμένει να βγει η βίζα του και να ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατόν στη νέα του ομάδα.
 
Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Παρά την οικονομική στενότητα που έχει αυτό το διάστημα η Ένωση θα πραγματοποιήσει μια σημαντική μεταγραφή που θα δώσει σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2.
 
Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε ότι ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής με τον Παμβοχαϊκό θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Παιανίας στις 21:00 και όχι στο γήπεδο του Μενιδίου, αφού εκείνη την ώρα θα διεξάγονται κάποιες άλλες εκδηλώσεις. Αυτός ο αγώνας θα είναι ο πρώτος που θα δώσει η Ένωση εντός έδρας και σίγουρα περιμένει την υποστήριξη του κόσμου της για να την βοηθήσει στην προσπάθειά της να πάρει τη νίκη.


aek365.gr