ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Βραβεύτηκε για τη γκολάρα ο "Λέο"!

Η βράβευση του Λεονάρντο για το καλύτερο γκολ «Best Goal ΟΠΑΠ» της 5ης αγωνιστικής, στην αναμέτρηση AEK-Skoda Ξάνθη, έγινε σήμερα στους Θρακομακεδόνες.

Τον άσο της ΑΕΚ, βράβευσε ο βουλευτής και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γρηγόρης Ψαριανός. Ο Βραζιλιάνος δεν έκρυψε τη χαρά του για την βράβευση: «Σίγουρα όταν κερδίζεις ένα προσωπικό βραβείο είσαι χαρούμενος. Θέλω να το αφιερώσω στους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα το είχα κερδίσει.

Τέτοιο γκολ έχω ξαναβάλει με τον Λεβαδειακό κόντρα στον Άρη. Μακάρι να συνεχίσω έτσι και να πετύχω και άλλα γκολ», ενώ σχετικά με την παράδοση που έχει δημιουργήσει τα προηγούμενα χρόνια εναντίον του Άρη, πρόσθεσε:

«Έχω κάποιες επιτυχίες όταν παίζω αντίπαλος με τον Άρη, τόσο με τον Λεβαδειακό με τον οποίο είχα σκοράρει δύο φορές, όσο και με την ΑΕΚ που πέτυχα πέρσι δύο γκολ. Μακάρι να έχω την ευκαιρία να σκοράρω και την Κυριακή και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Σε ότι αφορά το παιχνίδι της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σημείωσε: «Όπως ξέρουμε όλοι, η έδρα του Άρη είναι δύσκολη, αλλά έχουμε δουλέψει όλοι πολύ σκληρά με τον νέο προπονητή αυτή την εβδομάδα και θα πάμε να παλέψουμε για τη νίκη», ενώ αναφερόμενος στον νέο προπονητή, είπε: «Η δουλειά του νέου προπονητή είναι διαφορετική από αυτή του κ. Μπάγεβιτς. Πρέπει όμως οι διαφορές να φανούν και στο γήπεδο. Θέλουμε να συνεχίσουμε και την Κυριακή με μια ωραία νίκη και να προσπαθήσουμε για το πρωτάθλημα».

Καταλήγοντας μίλησε και για την δύσκολη εβδομάδα που περιμένει την ΑΕΚ, με τρία σημαντικά ματς. «Μας περιμένει μια δύσκολη εβδομάδα. Έχουμε δουλέψει ήδη τέσσερις ημέρες με τον κύριο Χιμένεθ και ελπίζουμε να τα πάμε καλά σε αυτά τα ματς».


Δηλώσεις έκανε και ο Γρηγόρης Ψαριανός: «Έχω δει πιο ωραία γκολ από τον Λεονάρντο. Πιστεύω πολύ σε εκείνον και θέλω να του συστήσω να προσέχει τον εαυτό του, τη διατροφή του και να προπονείται σωστά. Να θυμάται ότι πάνω από όλα είναι η ομάδα. Ακόμα και ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, αν δεν δουλεύει για την ομάδα δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Σε ότι αφορά τις αλλαγές στην ΑΕΚ, πιστεύω πως έγιναν για το καλύτερο».


ora21.gr