ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

"Μας... ξεμπλόκαρε ο Χιμένεθ"

Τον ρόλο του Μανόλο Χιμένεθ στο 0-4 του Βικελίδης υπογράμμισε ο Τζιμπούρ τονίζοντας πως τους έδωσε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων μέσα στο γήπεδο, ξεμπλοκάροντας με αυτόν τον τρόπο πολλού παίκτες της ομάδας.

Ο Αλγερινός στράικερ δήλωσε πως απολαμβάνει την παρουσία του στην ΑΕΚ, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι σκοράρει συνέχεια τον τελευταίο καιρό ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.



Όλα αυτά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Novasports2. Διαβάστε τι είπε ο Τζεμπούρ...

Για τη σύνδεση του Μανόλο Χιμένεθ με την αλλαγη αγωνιστικού προσώπου της ομάδας: «Είναι πολύ σημαντικό πως έχουμε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω πως ο νέος προπονητής κατάφερε να ξεμπλοκάρει πολλούς παίκτες της ομάδας. Πλέον το ποδόσφαιρο βασίζεται πάρα πολύ στη ψυχολογία. Π.χ ο Βενγκέρ στην Αρσεναλ έχει καταφέρει να βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα πολλούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του. Το ψυχολογικό ήταν το πρώτο πράγμα με το οποίο ασχολήθηκε ο νέος προπονητής. Αυτά που ακούσαμε μέσα σε έξι μέρες έφεραν το αποτέλεσμα απέναντι στον Αρη».

Για το πανηγυρικό κλίμα ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Ένα 4-0 θέλεις να το απολαύσεις όσο περισσότερο γίνεται. Όμως προηγείται ένα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό».

Για το γεγονός ότι σκάοράρει συχν: «Δεν πιστεύω ότι παίζει όλη η ομάδα για μένα. Απλά τυχαίνει και βρίσκομαι στη σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή. Δεν σκοράρω μόνο εγώ, σκοράρει και ο Νάτσο, σκοράρουν όλα τα παιδιά. Το μέλλον μου στην ΑΕΚ θα είναι θετικό πιστεύω. Αρχίζουν και βγαίνουν κάποιοι αυτοματισμοί στην ομάδα, πιστεύω ότι στο μέλλον θα παίζουμε ακόμα πιο επιθετικά και αυτό θα βοηθάει και εμένα».

Τι γίνεται με το συμβόλαιό του: «Απολαμβάνω το γεγονός ότι είμαι στην ΑΕΚ. Αν ο προπονητής θεωρεί ότι με θέλει, τότε πολύ ευχαρίστως».

Για την προηγούμενη τεχνική ηγεσία: «Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κρίνω έναν προπονητή που έχει φύγει, το μόνο που θέλω να πω είναι πως ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ένας προπονητής που δουλεύει πολύ καλά».

Για την παρουσία και άλλων Αλγερινών στη χώρας μας: «Εμείς εδώ είμαστε σαν αδέλφια. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε επικοινωνία μεταξύ μας. Επειδή και οι Αλγερινοί είναι συνηθισμένοι στην πίεση, πιστεύω ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν πολύ καλά εδώ πέρα.

Πως θα περιέγραφε τον επόμενο αντίπαλο της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, τον Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρω τι να πω..αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσει να μιλάω από πριν για τον αντίπαλο. Αλλωστε ο επόμενος αντίπαλος μας είναι στην Ευρώπη».

Ποιος αμυντικός τον έχει δυσκολέψει περισσότερο στην Ελλάδα: «Δεν μπορώ να απαντήσω κάποιον συγκεκριμένο. Μου έχει τύχει πολλές φορές σε ένα παιχνίδι να προσπαθούν να με σταματήσουν δύο στόπερ».

Αν έχει αισθανθεί ποτέ παρεξηγημένος από όσα έχουν ειπωθεί για τον ίδιο: «Πιστεύω ότι έχει δημιουργηθεί κάτι σαν μποϊκοτάζ εναντίον. Ηθελαν πάντα να με παρουσιάζουν σαν τον κακό, τον ενοχλητικό. Ωστόσο υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείς να γράψεις και να εννοήσεις κάτι. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που θα καθίσει να ασχοληθεί με το προφίλ που περνάει προς τα έξω. Πρώτα πρέπει να γνωρίσεις κάποιον και μετά να τον κρίνεις».


sport24.gr