ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Θέατρο του παραλόγου με Σκόκο!

Ο Νάτσο Σκόκο απέρριψε νέα πρόταση της ΑΕΚ, ύψους 850.000 ευρώ τον χρόνο, για την ανανέωση του συμβολαίου του και πλέον η παραμονή του στην Ένωση θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετική δύσκολη.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Σκόκο, το οποίο τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι, έχει εξελιχθεί σε σίριαλ, αφού ο Αργεντινός άσος είναι αρνητικός σε όλες τις προτάσεις που του έχει καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ μέχρι στιγμής.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Goal News, ο Σταύρος Αδαμίδης συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Σκόκο μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ξάνθη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος της Ένωσης επανέλαβε την αρχική πρόταση 800.000 ευρώ και στην οποία ο Αργεντινός ήταν αρνητικός. Στη συνέχεια ο κ. Αδαμίδης αύξησε την προσφορά του στις 850.000 ευρώ καθαρές αποδοχές, όμως οι εκπρόσωποι του Σκόκο την θεώρησαν μικρή.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη θα πρέπει να θεωρείται δύσκολη η παραμονή του 25χρονου μεσοεπιθετικού, αφού η ΑΕΚ δεν έχει σκοπό, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, να προσφέρει 1 εκ. ευρώ που ζητάει ο παίκτης, ενώ ούτε ο ποδοσφαιριστής θέλει να κατεβάσει τις απαιτήσεις του.


sport24.gr